دكتر 'حسین پاكدامن ' روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود : عوارض مصرف داروهای ام اس بسیار زیاد است و مصرف این داروها در بیماران تب و لرز ، درد ، بی حالی و سر درد ایجاد می كند و در واقع 30 تا 50 درصد كیفیت زندگی بیماران ام اسی را تحت تاثیر قرار می دهد.
وی خاطر نشان كرد : استفاده از داروهای ام اس با وجودی كه عوارض زیادی دارد ولی می تواند 50 درصد از پیشرفت این بیماری در بدن جلوگیری كند و حملات ام اس را كمتركند.
این متخصص مغز و اعصاب یادآور شد : ترس و توهم از ابتلا به ام اس در میان مردم بسیار زیاد شده است و بسیاری از بیماران مراجعه كننده به به مطب ها تصور می كنند دچار بیمار ام اس شده اند ولی باید گفت هر علایمی نشانه این بیماری نیست و برای تشخیص بیماری ام اس باید آزمایش های تخصصی ، بررسی های نورولوژی ،ام آر آی ، رادیولوژی ، تست های مختلف انجام شود تا بتوان به درستی بیماری تشخیص داده شود.
رییس انجمن مغز و اعصاب ایران افزود : بسیاری از بیماری های مغز و اعصاب هنوز شناخته نشده اند . هم اكنون در برخی از كشورهای پیشرفته حدود 100 میلیون دلار بودجه تحقیقاتی برای درمان صرع در نظر گرفته می شود.
پاكدامن گفت : داروهای مغز و اعصاب هزینه زیادی را بر بیماران تحمیل می كند و اگر برای پیشگیری از بیماری های مغز و اعصاب آموزش های لازم و اطلاع رسانی شود در آینده بار هزینه های درمان كاهش خواهد یافت .
وی ادامه داد: بیماری های مغر و اعصاب دومین و سومین علت مرگ و میر در جهان هستند از این رو توجه و اهمیت به بیماری های مغز و اعصاب در كشور باید بیش از پیش باشد و با انجام تحقیقات گسترده می توان این بیماری ها را درمان كرد .
به گفته وی بیستمین كنگره نورولوژی و الكتروفیزیولوژی بالینی 10 تا 13 اردیبهشت ماه امسال با هدف بررسی بیماری های مغز و اعصاب در هتل المپیك برگزار می شود .
علمی (3)1354**1581
رييس انجمن مغز و اعصاب:
زنان و جوانان بيشتر در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
۷ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۴:۴۷
کد خبر:
80632042
تهران - رييس انجمن مغز و اعصاب ايران گفت : آخرين آمار مبتلايان به بيماري ام اس درايران بيش از 61 هزار نفر اعلام شده است . ام .اس يكي از شايع ترين بيماري هاي مغز و اعصاب است كه بيشتر درجوانان و زنان ديده مي شود.