به گزارش ایرنا، بروس گاگنن كوشنده صلح و از سازمان دهندگان راهپیمایی یكشنبه گذشته درمقابل پایگاه هوایی ارتش آمریكا در سیراكیوز در گفتگو با ایرنا از اقدام پلیس در دستگیری خود و 30 نفر دیگر از معترضان بشدت انتقاد كرد و گفت: برخورد پلیس و مقام های قضایی نشان می دهد كه نگرانی درباره نفوذ اعتراض ها در میان مردم آمریكا افزایش یافته است.
این فعال سیاسی آمریكایی با اشاره به دستگیری خود و دوستانش توسط پلیس گفت: من بیش از 26 ساعت در بازداشتگاه بودم و اكنون نیز با گذاشتن وثیقه آزاد شده ام.
وی در پاسخ به اینكه اتهام شما چه بود گفت: دو اتهام اخلال در كار دولت و دستگاه های دولتی و بر هم زدن نظم عمومی دلیل بازداشت من و دوستانم عنوان شده است.
گاگنن با رد این اتهام ها گفت: راهپیمایی ما مسالمت آمیز بود و بازداشت ما به دلیل اعمال فشار برای توقف اعتراض ها انجام شده است.
وی افزود: من و دوستانم باید در روزهای آینده به دادگاه برویم تا حكم قضایی علیه ما صادر شود.
* سیاسی كاری دستگاه قضایی آمریكا
بروس گاگنن به وثیقه های سنگین برای بازداشت شدگان راهپیمایی روز یكشنبه اشاره كرد و آن را دلیلی روشن برای تلاش دولت آمریكا برای سركوب اعتراض ها دانست.
وی تصریح كرد: معمولا برای دستگیر شدگان در چنین اعتراض هایی افراد را بدون وثیقه یا با وثیفه 100 دلاری تا زمان برگزاری دادگاه آزاد می كنند؛ اما برای من و دوستانم وثیقه هایی تا سه هزار دلار درخواست كردند كه بسیار بالاست.
این فعال سیاسی گفت: دلیل این اقدام آن است كه این پایگاه هوایی در سیراكیوز تبدیل به یك مركز اعتراض شده و این مساله مقام های دولت را نگران و عصبانی كرده است و آن ها دنبال راهی برای خفه كردن این اعتراض ها هستند.
وی تاكید كرد: این نشانه ای از موفقیت اعتراض هاست.
بروس گاگنن در پاسخ به این پرسش كه آیا صدور وثیقه های سنگین توسط دادگاه را سیاسی می دانید گفت : متاسفانه همینگونه است، دستگاه قضایی آمریكا دستخوش نفوذ خارجی بوده و در واقع بخشی از یك الیگارشی حاكم در آمریكاست كه در راستای حفظ منافع آن ها عمل می كند.
**كاربرد هواپیماهای بدون سرنشین تروریسم است
این فعال صلح با تاكید بر اینكه استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین توسط دولت آمریكا تروریسم است گفت: همانگونه كه كشته و زخمی كردن مردم بی گناه در بمب گذاری های بوستون محكوم و اقدامی تروریستی است، كاربرد پهپادها توسط دولت آمریكا نیز تروریسم به شمار می رود.
گاگنن افزود: در جریان راهپیمایی یكشنبه من سخنرانی داشتم و این پرسش را مطرح كردم كه درحالیكه اقدام عوامل بمب گذاری بوستون محكوم است، آیا به همان اندازه اقدام دولت آمریكا در كشتن مردم توسط هواپیماهای بدون سرنشین محكوم نیست؟
وی تصریح كرد: این مساله بزرگی است كه دولت امریكا درباره برخی انواع تروریسم انتقاد و سر وصدا می كند اما درباره انواع دیگر آن سكوت می نماید.
** بحث درباره پهپادها بالا گرفته است
گاگنن با اشاره به تلاش برای افزایش آگاهی مردم آمریكا درباره كاربرد هواپیماهای بدون سرنشین گفت: فعالیت های گروه های ضد جنگ به مانند برگزاری راهپیمایی و همایش یا دیگر كارهای نمادین در آمریكا و دیگر نقاط جهان علیه كاربرد هواپیماهای بدون سرنشین در حال گسترش است و به موازات آن آگاهی عمومی افزایش یافته است.
وی تصریح كرد: ما سال هاست تلاش می كنیم نظر مردم آمریكا را به مساله كاربرد هواپیماهای بدون سرنشین و تاثیر مخرب آن برغیرنظامیان جلب كنیم و آگاهی آن ها را در این خصوص افزایش دهیم. راهپیمایی روز یكشنبه در مقابل پایگاه هوایی سیراكیوز نیز به همین منظور برگزار شد و ما خواستار بستن این پایگاه هستیم كه مركز هدایت عملیات پهپادهای آمریكایی در افغانستان، یمن و دیگر كشورهاست.
وی با اشاره به راهپیمایی هفته گذشته علیه پهپادها در لندن گفت: زمانی بود كه مردم حتی نمی دانستند هواپیمای بدون سرنشین چیست و در دیگر كشورها چگونه مورد استفاده قرار می گیرد و چه اندازه تلفات در میان غیرنظامیان برجای می گذارد.
بروس گاگنن تصریح كرد: با گسترش فعالیت گروه های ضد جنگ بحث درباره هواپیماهای بدون سرنشین در میان مردم امریكا بیشتر شده و این روندی رو به افزایش است.
وی با اشاره به اینكه در زمان جنگ ویتنام افسر نیروی هوایی آمریكا بوده است گفت: من از طریق دوستانم شنیده ام كه حتی میان كاركنان وافسران پایگاه هوایی سیراكیوز نیز كه عملیات هواپیماهای بدون سرنشین را هدایت می كنند درباره اخلاقی بودن كارشان بحث در گرفته است كه مساله مهمی است.
ابررسانه ها اخبار ما را پوشش نمی دهند
این فعال سیاسی آمریكایی همچنین از ابررسانه های آمریكایی به دلیل بی توجهی به موضوع هواپیماهای بدون سرنشین و اعتراض های مردمی در داخل آمریكا انتقاد كرده و آن را نشانه ای از هماهنگی آن ها با دولت دانست.
وی تصریح كرد: رسانه های اساسا اخبار اعتراض های ما را پوشش نمی دهند، چرا كه صاحبان رسانه ها در آمریكا دارای منافع مشترك با مقام های دولتی و نظامی هستند.
وی بی توجهی رسانه ای را دلیل مهم كمبود آگاهی در میان مردم آمریكا دانست وگفت: مردم آمریكا ساده لوح نیستند؛ ولی به دلیل اینكه اطلاعات خود را از این رسانه های جهت دار دریافت می كنند نسبت به بسیاری از واقعیت ها آگاهی ندارند.
اروپام 2251 **1908 ** 1064
نيويورك – يك فعال سياسي آمريكايي كه به دليل فعاليت هاي ضدجنگ اخيرا بازداشت شده بود دولت و دستگاه قضايي آمريكا را به سركوب معترضان سياست هاي جنگ طلبانه آمريكا متهم كرد و گفت: كاربرد هواپيماهاي بدون سرنشين توسط دولت آمريكا عين تروريسم است.