۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۱:۰۷
کد خبر: 80641577
T T
۰ نفر
توليد محصول سالم راهكاري براي توسعه پايدار بخش كشاورزي است

كرج- معاون بهبود توليدات گياهي جهاد كشاورزي البرز،گفت: توليد محصولات سالم از راهكارهاي مناسب و راهبردي براي توسعه پايدار بخش كشاورزي كشور از جمله اين استان است.

'عباسعلی عامری مهاباد' روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: كاهش مصرف كودهای شیمیایی و جایگزینی آن با كودهای غیر شیمیایی شامل كودهای آلی، زیستی و ریز مغذی از جمله روشهای تولید محصول سالم در این بخش است .

وی خاطرنشان كرد: با كاهش سالانه 15 درصد انواع كود و سموم شیمیایی می توان به این هدف مهم دست یافت.

وی اظهار كرد: كاهش مصرف سموم شیمیایی و جایگزینی سموم و روشهای غیرشیمیایی و تلفیقی برای كنترل آفات، امراض و علف های هرز و تعریف و اجرای استانداردها در تولید محصول سالم همچون نظارت بر كمیت، كیفیت، زمان و میزان مصرف سموم و كودهای شیمیایی از دیگر روشهای تولید محصول سالم برای توسعه پایدار بخش كشاورزی در این استان است.

عامری گفت: تولید پایدار و اقتصادی كردن تولید از دیگر راهكارهای توسعه پایدار بخش كشاورزی است.

وی افزود: برای تولید پایدار در بخش كشاورزی بایستی روشهایی همچون پایداری منابع تولید با مدیریت منابع آب و خاك و اجرای سیاست های حمایتی پایدار و تامین نقدینگی را اعمال كرد.

وی بیان كرد: برای اقتصادی كردن تولید بایستی از كشت های گلخانه ای در سیستم های بسته و بستر هیدروپونیك و ارتقای فناوری و مكانیزاسیون تولید و توسعه صنایع تبدیلی تكمیلی و فراوری در سردخانه ها حمایت كرد.ك/3

693/ 692