به گزارش روز یكشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی شهید صدوقی یزد مهدیه سادات حاجی میرزاده افزود: به منظور كاهش فشارخون از مصرف غذاهای شور از جمله گوشت به شكل نمك سود شده، كنسروی، همبرگری، سوسیس و كالباس پرهیز شود.
وی اظهار داشت: مصرف الكل با فشارخون بالا ارتباط داشته و میتواند سبب تشدید بیماری شود
حاجی میرزاده با تاكید بر كاهش مصرف مواد غذایی حاوی كافئین تصریح كرد: مواد حاوی كافئین ازقبیل قهوه، چای، نوشابههای كولا و شكلات سبب افزایش فشارخون میشوند و باید در حد اعتدال مصرف شوند.
وی با اشاره به روشهای پیشگیری و كاهش فشارخون بر پرهیز غذایی تاكید و توصیه كرد: به این منظور از مصرف غذاهای شور از جمله گوشت به شكل نمك سود شده، كنسروی، همبرگری، سوسیس و كالباس به دلیل سطح بالای سدیم آنها اجتناب شود.
این كارشناس تغذیه همچنین بر كاهش مصرف سبزیهایی كه در آب نمك كنســرو شدهاند تاكید كرد و افزود: همچنین از مصرف چیپس، پفك، خیار شور، ماهیهای شور و دودی و سایر غــذاهای فرآوری شده كه نمك آنها زیاد است باید اجتناب شود.
كارشناس تغذیه مركز بهداشت استان یزد با اشاره به كاهش مصرف غذاهای چرب و انواع سسها عنوان كرد: رعایت موارد بهداشتی ذكر شده میتواند در پیشگیری و درمان فشارخون و در نتیجه كاهش بیماریهای قلبی عروقی و مرگ متعاقب آن جلوگیری نماید.ك/1
7546/1968
يزد- كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد بر كاهش مصرف مواد غذايي حاوي كافئين گفت: مواد حاوي كافئين ازقبيل قهوه، چاي، نوشابههاي كولا و شكلات سبب افزايش فشارخون ميشوند و بايد در حد اعتدال مصرف شوند.