پروین افشار روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: صبح روز امتحان نیز بهتر است دانش آموزان و دانشجویان برای افزایش كارایی مغز، از مواد سرشاری از جمله پروتئین و فیبر مانند تخممرغ، نان تست با عسل یا برشتوك استفاده شود.
وی یادآورشد: كارشناسان تغذیه به دانش آموزانی كه اضطراب زیادی دارند و نمیتوانند صبحانه مفصل بخورند ، توصیه میكنند از موز و مقداری كشمش استفاده كنند.
افشار افزود: بعضی از دانشآموزان به دلیل اضطراب زیاد امتحانات خود را خراب میكنند، بنابراین بهتر است برای مقابله با این اضطراب از غذاهای مناسب استفاده كنند.
وی اظهار كرد: برخی سبزیها از قبیل ریحان، نعنا، كاهو و سیب در كاهش اضطراب بسیار مفید است.
این كارشناس تغذیه مركز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی آیت الله موسوی زنجان گفت: خوردن نان و پنیر و گردو یا تخممرغ یا یك ظرف عدسی در روز امتحان كمك میكنند تا در طول امتحان آرامش حاكم باشد.
افشار افزود: خوردن عسل و نوشیدنیهای حاوی عسل نیز در كاهش اضطراب بسیار موثر است.
وی یادآورشد: بسیاری از دانشآموزان روزهای پیش از امتحان را تا حد امكان به مطالعه میپردازند و تصور میكنند كه غذا و استراحت مانع مطالعه میشود.
522/7320
زنجان- عضو انجمن تغذيه ايران گفت: خوردن غذاهاي نشاستهاي مانند ماكاروني، برنج و نان به دليل تاثير در كيفيت خواب در شب امتحان مفيد است