۱۱ خرداد ۱۳۹۲، ۱۴:۳۲
کد خبر: 80680495
T T
۰ نفر

آلبوم موسيقي بوم با مضمون صلح جهاني منتشر شد

۱۱ خرداد ۱۳۹۲، ۱۴:۳۲
کد خبر: 80680495
آلبوم موسيقي بوم با مضمون صلح جهاني منتشر شد

تهران بزرگ - آلبوم موسيقي 'بوم' با مضمون صلح جهاني به آهنگسازي حميدرضا ديبازر و خوانندگي سالار عقيلي با اجراي اركستر فوژان منتشر شد.

به گزارش ایرنا، این آلبوم موسیقی شامل 14 قطعه آثار سازی براساس موسیقی تلفیقی و یك قطعه آوازی با عنوان 'به سپیدی صلح' با صدای سالار عقیلی و اشعاری از حافظ و مولانا توسط حمیدرضا دیبازر آهنگسازی شده است.

آلبوم موسیقی بوم با مضمون صلح جهانی حاصل كنجكاوی حمیدرضا دیبازر آهنگساز این اثر نسبت به فرهنگ ها و عقاید ملل مختلف و میل به تركیب‌كردن ویژگی‌های متنوع موسیقی سازی و آوازی آنها است.

در این اثر، موسیقی سازی با كلام در كنار هم قرار گرفته و از یك سبك ثابت موسیقی تبعیت نشده است، همچنین آهنگساز در هر قطعه از آلبوم بوم به ارتباط انسان با هستی (عشق، تكنولوژی و ...) یا انسان با انسان (خود، دیگری) پرداخته است.

آلبوم موسیقی بوم توسط موسسه آوا خورشید منتشر شده است.



*آلبوم موسیقی 'اینك از امید' به خوانندگی صادق شیخ‌زاده توسط موسسه راوی آذركیمیا منتشر و با پخش 'رهگذر هفت اقلیم' راهی بازار موسیقی كشور شد.

شیخ زاده گفت: آلبوم 'اینك از امید' آفریده‌ای در جهت اجرای موضوعی موسیقی ایرانی است، كه نه تنها انتخاب اشعار روایت كننده بهره‌جویی از آن حال و امید است، بلكه این مهم در تمام لحظه‌های اثر مدد ردیف‌های دستگاهی موسیقی ایرانی را نیز به خود واداشته است تا اشعار و ملودی‌ها به كمال، راویان در خوری برای موضوع امید باشند.

وی افزود: این فرآیند كه بعد از هنرهای اصیل ما نظیر تعزیه و شاهنامه‌خوانی به ندرت صورت پذیرفته است، می‌كوشد تا از این پس با پشتوانه‌ای كه اینك از امید به آن آموخته، در تمام آثار پس از این نیز به بیان ترمولوژی هنرمند از یك موضوع در زمینه‌های مختلف اجتماعی بپردازد.

شیخ زاده درباره جزییات آلبوم اینك از امید اظهار كرد: این اثر از قطعاتی چون مقدمه، تصنیف مجلس انس، تصنیف شور اشتیاق، تصنیف آغازی دیگر و دو قطعه ساز و آواز تشكیل شده كه آهنگسازی آلبوم اینك از امید را شاهین شهبازی برعهده داشته و قطعات نیز در فضای ماهور و اصفهان با پیش فرض امید ساخته و تنظیم شده است، همچنین در این اثر از اشعار امیدبخش حافظ، خیام، مولانا و علی اكبر شیدا استفاده شده است.

تهرام/7245/591
۰ نفر