'علی اصغر قانع' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به محدودیت منابع آب و تنش های حاصل از تغییرات اقلیمی و توزیع نامتوازن بارش ها در كشور افزود: این شرایط استفاده از آب های غیرمتعارف (پساب ها و آب های شور) را ضروری كرده است.
وی با بیان اینكه سالانه 32 میلیارد متر مكعب فاضلاب در كشور تولید می شود، گفت: از این مقدار 28 میلیارد متر مكعب مربوط به بخش كشاورزی و پنج میلیارد متر مكعب پساب های شهری است.
به گفته قانع ، تا پایان سال گذشته ظرفیت تصفیه خانه های فاضلاب احداث شده در كشور 3،4 میلیون متر مكعب بوده است و تاكنون 143 تصفیه خانه فاضلاب در كشور احداث و به بهره برداری رسیده است.
این مقام مسئول خاطرنشان كرد: طول شبكه های جمع آوری و انتقال فاضلاب كشور 45 هزار كیلومتر است و بیش از چهار میلیون و 500 هزار فقره انشعاب بیش از 40 درصد از جمعیت شهری كشور را تحت پوشش قرار داده است.
مدیركل دفتر نظام های بهره برداری و حفاظت آب و آبفای وزارت نیرو با اشاره به استقبال بخش خصوصی و صنعت در استفاده از پساب گفت: در بخش صنعت هفت نمونه مشخص از صنایع بزرگ در استفاده از پساب سرمایه گذاری كرده اند.
قانع همچنین گفت: برای احداث خط اانتقال پساب شهر تهران جهت استفاده در بخش كشاورزی ورامین استقبال زیادی وجود دارد به طوری كه حدود 17 شركت برای اجرای این طرح اعلام آمادگی كرده اند.
اقتصام(3)**2021**1601**
مدير كل نظام بهره برداري وزارت نيرو:
شبكه فاضلاب كشور21 ميليون نفر را تحت پوشش قرار داده است
۴ تیر ۱۳۹۲، ۱۱:۵۹
کد خبر:
80711831
تهران- مديركل دفتر نظام هاي بهره برداري و حفاظت آب و آبفاي وزارت نيرو گفت:40 درصد از جمعيت شهري كشور با جمعيتي بالغ بر 21 ميليون نفر تحت پوشش شبكه فاضلاب قراردارد.