۲۵ تیر ۱۳۹۲، ۱۳:۴۷
کد خبر: 80739260
T T
۰ نفر
امام جمعه دزفول خواستار آموزش مهارت هاي امر به معروف و نهي ازمنكر شد

دزفول - امام جمعه دزفول با اشاره به اهميت و اثرات فريضه امر به معروف و نهي از منكر در جامعه گفت: آموزش مهارت هاي امر به معروف و نهي از منكر در جامعه لازم و ضروري است.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، حجت الاسلام 'سیدمحمدعلی قاضی دزفولی' روز سه شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان دزفول افزود: با تشكیل كارگروهی در سطح شهرستان باید مهارت های امر به معروف و نهی از منكر به شهروندان آموزش داده شود.

وی گفت: آمر به معروف و ناهی از منكر در صورت نداشتن مهارت های لازم ، ممكن است موجب واكنش شخص خطا كار و تشدید عمل ناپسند شود.

امام جمعه دزفول با اشاره به مراجعه شهروندان به ادارات و دانشگاهها اظهار داشت : این مكان ها بهترین گزینه برای برگزاری كارگاه آموزشی در خصوص مسائل مختلف فرهنگی چون حجاب و عفاف و امر به معروف و نهی از منكر می باشد.

وی نقش رسانه ها در فرهنگ سازی را یادآور شد و اظهار داشت: با تشكیل اتاق فكر در رادیو شهری دزفول می توان به نتایج مطلوبی در خصوص فرهنگ سازی دست یافت.

حجت الاسلام قاضی دزفولی افزود: متاسفانه برخی منكرات مربوط به شهر دزفول نیست و توسط برخی دانشجویان غیر بومی و برخی مسافران در بوستانهای شهری در سطح شهر ترویج می یابد كه باید از گسترش این منكرات در سطح شهر جلوگیری كرد.

رییس اداره تبلیغات اسلامی دزفول نیز خواستار انجام اقدامات عملی از سوی مسوولان ادارات نسبت به رعایت حجاب كاركنان شد و گفت: ادارات وابسته به نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند و باید شئونات اسلامی در این مكان ها رعایت شود.

حجت الاسلام ' مرتضی بیگدلی' ، اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منكر در جامعه را لازم دانست و افزود: در صورتیكه این فریضه به درستی در جامعه اجرا شود مشكلات فرهنگی جامعه برچیده می شود.

وی با اشاره به تصویب راه اندازی دو كمیته در خصوص تولید محتوا و نظارت بر تابلوهای شهری در شورای اسلامی شهر دزفول گفت: متاسفانه تاكنون هیچ اقدام عملی توسط این كمیته ها در این راستا صورت نگرفته است.

امام جمعه موقت دزفول خواستار برگزاری گفتمان دینی در مدارس و دانشگاه ها شد و افزود: روحانیون ، جلسات قرآن و كانون های فرهنگی در پیشبرد اهداف فرهنگی شهرستان بكار گرفته شوند.

فرماندار ویژه دزفول نیز با اشاره به تفكیك اتاق بانوان و آقایان در ادارات دزفول اظهار داشت: اغلب ادارات دزفول مبادرت به نصب بنر و پارچه نوشته در خصوص حجاب و عفاف كرده اند.

‘ عبدالرضا احسانی نیا ’ افزود: در فریضه امر به معروف و نهی از منكر فقط نباید به نهی از منكر پرداخته شود بلكه باید به امر به معروف نیز توجه شود و سیاست های تشویقی برای بانوان با حجاب در نظر گرفت.

رییس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول نیز به نقش والای تبلیغات در فرهنگ سازی اشاره كرد و گفت: رژیم صهیونستی به رغم جنایات گسترده از رسانه ها بیشترین استفاده را برده و افكار عمومی جهان را به نفع خود بسیج می كند.

‘ محمد علی آخوند علی ’ افزود: دانشگاه صنعتی جندی شاپور به عنوان ورودی شهر دزفول می تواند نقش موثری در فرهنگ سازی داشته باشد.

سرهنگ ‘ عبدالامیر محتشمی راد ’ فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول نیز در خصوص هنجار شكنان ماه مبارك رمضان گفت: زمینه برخورد قانونی با روزه خواران باید در سطح جامعه فراهم شود. 648/7279