اصغر منصوری روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طبق ماده 91 قانون نظام صنفی، مراكز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی باید دارای پروانه كسب باشند كه داروخانه ها این پروانه را ندارند.
وی یادآورشد: عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی توسط داروخانه ها تداخل صنفی را به همراه دارد و داروخانه ها در این خصوص حق و حقوق دولتی نیز پرداخت نمی كنند و اجناس قاچاق، بدون برچسب طرح شبنم، گران و كنترل نشده در داروخانه ها به متقاضیان عرضه می شود.
منصوری تاكید كرد: مراكز عرضه این محصولات سالانه حق عضویت به شهرداری، دارایی و نیز ماهانه كرایه پرداخت می كنند كه داروخانه این مهم را انجام نمی دهند.
وی متذكرشد: با توجه به عدم نظارت، بخشی از محصولات آرایشی و بهداشتی از بانه، آستارا و كیش وارد شده و در منازل توزیع می شود كه به دنبال این مهم مراكز عرضه این محصولات در شهرستان زنجان مورد بی مهری و بی حمایتی از جانب مسوولان قرار گرفته است.
منصوری خاطرنشان كرد: هم اكنون 97 مركز فروش این محصولات در این شهرستان فعال است كه این مراكز به صورت هفتگی و ماهانه نظارت شده و هرگونه تخلف نیز مورد بررسی قرارمی گیرد.
وی ابراز كرد: همه این مراكز بر روی محصولات خود دارای برچسب طرح شبنم هستند.
رییس اتحادیه فروشنگان لوازم بهداشتی و آرایشی شهرستان زنجان گفت: خواسته این صنف ساماندهی داروخانه ها در خصوص فروش محصولات آرایشی و بهداشتی است.
7325/596
زنجان، رييس اتحاديه فروشندگان لوازم بهداشتي و آرايشي شهرستان زنجان گفت: داروخانه داراي مجوز ساخت و عرضه دارو هستند و عرضه محصولات آرايشي و بهداشتي در حوزه كار داروخانه ها نيست.