به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری 'حریت' ، این سازمان در گزارش خود پیرامون وضعیت رسانه ها و مطبوعات در تركیه از آن كشور به عنوان 'بزرگترین زندان روزنامه نگاران' یاد كرد.
پیش تر جایگاه تركیه در فهرست گزارشگران بدون مرز در جایگاه 148 قرار داشت.
سازمان گزارشگران بدون مرز در ادامه انتقادات خود در باره برخورد دولت تركیه با روزنامه نگاران اضافه كرد : هرگونه انتقادی از مسوولان و عملكرد دولت از سوی دستگاه امنیتی به بدترین شكل ممكن پاسخ داده می شود.
سندیكای روزنامهنگاران تركیه دو روز پیش در بیانیهای اعلام كرد كه در جریان اعتراضات مردمی در استانبول 22 نفر از كاركنان رسانهای، اخراج و 37 نفر دیگر مجبور به استعفا شدند.
در بیانیه سندیكای روزنامه نگاران كه با حضور برخی خبرنگاران اخراجی در مركز این سندیكا در استانبول قرائت شد ، آمده است: دلیل این اقدام دولت تركیه، مقاومت این افراد در برابر سیاست های سانسوری و خودداری آنان از ارائه اطلاعات نادرست و باب میل دولت می باشد.
معترضین دولت تركیه در استانبول طی یك ماه گذشته دست به تظاهرات های گسترده ای زدند كه دامنه آن سایر شهرهای این كشور را هم در برگرفت.
برخورد خشونت آمیز پلیس با تظاهركنندگان و استفاده از گاز اشك آور علیه معترضان با انتقادهای جدی رو به رو شد.
در جریان این تظاهراتها پنج تن كشته ، هزاران تن زخمی و صدها تن دستگیر شدند.
خاورم ** 2010**230** 3404
گزارشگران بدون مرز اعلام كرد/
نزول جايگاه تركيه از نظر آزادي خبرنگاران در جهان
۳ مرداد ۱۳۹۲، ۱۸:۵۸
کد خبر:
80750871
آنكارا- سازمان 'گزارشگران بدون مرز' در گزارش جديد خود با كاهش جايگاه تركيه از نظر ميزان رعايت آزادي رسانه ها ، اين كشور را در جايگاه 152 جهان قرار داد.