نظارت بر مراكز ترك اعتياد با مشاركت دانشگاه علوم پزشكي و بهزيستي انجام مي شود

مشهد-معاون امور پيشگيري اداره كل بهزيستي خراسان رضوي گفت:بر اساس توافق انجام شده ميان اين اداره كل و دانشگاه علوم پزشكي مشهد نظارت بر عملكرد كلينيك هاي سرپايي ترك اعتياد به صورت مشترك انجام مي شود.

حسن حاجی پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:این تصمیم در جلسه كمیته نظارت و صدور سهمیه متادون دانشگاه علوم پزشكی مشهد كه با حضور بهزیستی برگزار شد، اتخاذ گردیده است.

او گفت: در این جلسه، موضوع نحوه نظارت بر داروی برخی كلینیك‌هایی كه از بهزیستی مجوز گرفته‌اند مطرح شد و كارشناسان دانشگاه نظرات خود را در مورد نحوه‌ نظارت بر عملكرد این مراكز بیان كردند.

وی افزود: كارشناسان دانشگاه معتقدند با توجه به اینكه عملكرد برخی مراكز ترك اعتیاد از نظر نحوه‌ توزیع و مصرف متادون و داروهای سهمیه‌ای ابهاماتی دارد باید نظارت بیشتری بر آنها صورت گیرد.

حاجی پور گفت:معتقدیم نحوه برخورد با تخلفات مراكز ترك اعتیاد باید به صورت مرحله‌ای و توأم با بررسی‌های كارشناسی انجام گیرد كه در حال حاضر چنین نیست و در نتیجه برخی مراكز ترك اعتیاد بهزیستی، در این روش نظارتی، متضرر می‌شوند.

وی اظهارداشت:طی یك نشست كارشناسی میان این دو دستگاه و بر اساس توافق انجام شده قرار شد بازدید و نظارت از مراكز ترك اعتیاد به صورت مشترك و با حضور كارشناسان دو نهاد انجام شود.

حاجی پور افزود: این نظارت و بازدید شامل تمام كلینیك ‌ها اعم از اینكه از دانشگاه یا بهزیستی مجوز گرفته باشند ، می‌شود.

وی گفت: البته در شهرستان‌هایی مانند سبزوار، نیشابور و گناباد كه دانشگاه علوم پزشكی دارند این همكاری بعضا از گذشته وجود داشته است و كارشناسان دو نهاد به صورت مشترك بر كار مراكز ترك اعتیاد نظارت می‌كنند.

این مسوول با بیان اینكه در حال حاضر 470 مركز ترك اعتیاد سرپایی در سطح خراسان رضوی فعال است،گفت: از این تعداد 210 مركز در مشهد و 52 مركز در شهرستان‌ها از سوی بهزیستی استان مجوز گرفته‌اند.ك/3

7495/659