به گزارش خبرنگار ایرنا ، ' طهمورث قاسم نژاد ' روز پنجشنبه در آئین تجلیل از خبرنگاران حوزه كشاورزی افزود: تغییر غیر قانونی كاربری اراضی، عرصه را بر مسوولان كشاورزی استان و شهرستان تنگ كرده است.
وی از وجود 114 حكم قضایی برای قلع و قمع سازه هایی كه با تغییر كاربری غیر قانونی در اراضی زراعی و باغی ساخته شده، خبر داد و گفت: این احكام از سال 1385 تا كنون صادر شده كه برای اجرای آنها با مشكلات زیادی مواجه هستیم.
قاسم نژاد افزود: به دلیل ناقص بودن قانون تا سال 1385 تغییر كاربری اراضی كشاورزی فقط با جریمه حل و فصل می شد، اما از آن تاریخ به بعد با بازنگری قانون تغییر كاربری ، تخریب و قلع و قمع در دستور كار قرار گرفت.
مدیر جهاد كشاورزی ساری از دهیاران و روستاییان خواست تا بر اساس قانون نسبت به تغییر كاربری اراضی كشاورزی اقدام كنند.
وی بر لزوم همكاری دهیاران با مسوولان جهاد كشاورزی در جلوگیری از تغییر كاربری غیر مجاز اراضی تاكید كرد و گفت: هر چند ارزش زمین های كشاورزی در مقایسه با فعالیت های كشاورزی و تولید محصول فاصله زیادی دارد، اما با توجه به اهمیت امنیت غذایی در كشور و نقش استان مازندران در تولید محصولات كشاورزی، حفظ زمین های زراعی و باغی ضروری است.
وی بر ضرورت حمایت جدی دولت برای اقتصادی كردن فعالیت های كشاورزی تاكید كرد و افزود: زمین های كشاورزی ساری برای انجام فعالیت های كشاورزی مستعد است.
قاسم نژاد به رتبه نخست شهرستان ساری در تولیدات محصولات دامی از جمله گوشت سفید و قرمز در استان مازندران اشاره كرد و گفت: اگر دغدغه كشاورزان از فروش محصولات كاهش یابد، به طور یقین زمین های كشاورزی حفظ خواهد شد.
وی زمین های كشاورزی را فرصتی مهم برای ایجاد اشتغال در استان مازندران دانست و افزود: با اقتصادی كردن كشاورزی، جوانان بیكار را می توان در این بخش جذب كرد.
مازندران با 460 هزار هكتار اراضی زراعی وباغی و با تولید بیش از 70 نوع محصولات كشاورزی در امنیت غذایی نقش مهمی دارد.ك/3
2585/1654
مدير جهاد كشاورزي شهرستان خبر داد:
سالانه زمين هاي زيادي از حوزه كشاورزي ساري خارج مي شود
۲۴ مرداد ۱۳۹۲، ۱۴:۱۹
کد خبر:
80775114
ساري - مدير جهاد كشاورزي ساري گفت: هر سال سطح گسترده اي از زمين هاي كشاورزي اين شهرستان از حوزه كشت و كار خارج مي شود.