بازی مرگ با دور دور شبانه خودروها در جاده‌های بین شهری مازندران

ساری- ایرنا- دور دور شبانه خودرویی، انجام حرکات غیر مجاز، لایی کشی، ایجاد آلودگی صوتی و رفتار های هنجار شکنانه برخی رانندگان و راکبان خودرو و موتورسیکلت‌ها در ساعات پایانی شب درحالی با برخورد جدی پلیس راهور در خیابان های شهری مازندران کاهش یافته است که این تخلف و ناهنجاری اجتماعی به جاده های بین شهری رسید.

به گزارش ایرنا، سابقه تخلف دور دور کردن خودروها در خیابان‌های شهری به ۲ خیابان یکطرفه فرهنگ و قارن ساری که به صورت یک نیم دایره پیستی است بر می گردد، تخلفی که با حضور میدانی پلیس و نصب دوربین به حداقل ممکن رسید، اما اکنون این ناهنجاری به صورت ملموس و زیاد به جاده های بین شهری یعنی ساری به قائمشهر، بابل به قائمشهر و ساری به نکا کشیده شده است.

شهروندان معتقدند که بسیاری از مواقع بعضی از مردم عادی که به هر دلیلی به صورت قانونمند درحال رانندگی و عبور از خیابان ها و جاده ها هستند، به یکباره با سرعت بالا و وحشتناک این خودروها مواجه می شوند که حتی منجر به تصادف با آنان نیز می شود.

گفته می شود بسیاری از این رانندگان متخلف که اقدام به مسابقه در قالب دور دور کردن در خیابان های شهری و بین جاده ای می کنند، به لحاظ روانی شرایط عادی ندارند چراکه قرص‌های روان گردان و یا مشروبات الکلی مصرف می کنند.

پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران معتقد است که درصد قابل توجهی از تخلفات رانندگی در معابر درون شهری به وسیله دوربین های هوشمند قابل رصد، پایش و ثبت است، چراکه دوربین های شهری علاوه بر پایش و رصد وضعیت ترافیکی، اسناد محکمی برای پلیس در پیگیری متخلفان محسوب می شود.

به نظر می رسد با افزایش دوربین های ثبت تخلف و پلاک خوان در خیابان های شهری، دور دور بعضی از رانندگان به جاده های بین شهری رسیده است، موضوعی که از میدان جانبازان قائمشهر تا میدان امام خمینی (ره) ساری به وفور از سوی شهروندان گزارش می شود.

بررسی ها نشان می دهد که در این محور حدود ۲۰ کیلومتری در ساعات پایانی شب یعنی ۱۱ شب تا سه بامداد تبدیل به پیست مسابقه سرعت برای بعضی از رانندگان جوان شده است، اگرچه ما بین این محور به صورت رفت و برگشت علاوه بر وجود یک ایستگاه پلیس راه، چهار دوربین ثبت تخلف نیز وجود دارد.

بازی مرگ با دور دور شبانه خودروها در جاده‌های بین شهری مازندران

برخورد گشت شبانه با دوردور خودروها در جاده های مازندران

سرپرست پلیس راه مازندران از آغاز اجرای طرح ویژه برخورد با تخلفات رانندگی شبانه در سطح جاده‌های استان خبر داد.

سرهنگ هادی عبادی اظهار کرد: این طرح که به منظور کاهش حوادث و ارتقای ایمنی در مسیرهای پر تردد طراحی شده است، شامل برخورد با تخلفات متداول در شب، همچون استفاده از چراغ‌های زنون، دوردور کردن و سایر تخلفات حادثه‌ساز است.

سرپرست پلیس راه مازندران توضیح داد: با توجه به افزایش وقوع حوادث رانندگی در ساعات شب و برخی تخلفات خطرناک، طرحی جامع برای برخورد با تخلفات مانند استفاده از چراغ‌های زنون غیرمجاز، دور دور کردن در جاده‌ها، تست الکل و اعتیاد از رانندگان و دیگر تخلفات حادثه‌ساز آغاز شده است.

سرهنگ عبادی تصریح کرد: این اقدامات در راستای دستور قضایی و به منظور تأمین امنیت رانندگان و کاهش تصادفات خطرناک در شب صورت می‌گیرد.

وی افزود: ماموران پلیس در نقاط مختلف استان مستقر شده و با هرگونه تخلف، به ویژه تخلفات حادثه‌ساز که منجر به افزایش خطرات جاده‌ای می‌شود، برخورد قاطع خواهند کرد.

وی از رانندگان خواست که با رعایت قوانین رانندگی و جلوگیری از تخلفات، به کاهش حوادث و حفظ امنیت جاده‌ها کمک کنند و تأکید کرد که این طرح تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت و پلیس با تمام توان به مقابله با تخلفات خطرناک و مزاحمت‌های جاده‌ای خواهد پرداخت.

بازی مرگ با دور دور شبانه خودروها در جاده‌های بین شهری مازندران

افزایش تصادف رانندگی در شب های مازندران

رییس پلیس راهور مازندران نیز با بیان این که بیشترین تصادف‌های رانندگی شهری مازندران در ساعات ۲۱ تا چهار بامداد رخ می‌دهد، گفت: طرح‌ ضربتی ویژه‌ برای برخورد با خودروهای دارای آلودگی صوتی و رانندگان متخلف در ساعات پایانی شب در شهرهای استان آغاز شده است.

سرهنگ نصرالله بیگلری اظهار کرد: علت اصلی این تصادفات شامل دور دورهای شبانه، تخطی از سرعت مجاز، انحراف و تجاوز به چپ است.

وی اضافه کرد: بسیاری از خودروهای متخلف با تغییر وضعیت در خودرو و ایجاد صداهای ناهنجار از طریق لوله اگزوز، به این تخلفات دست می‌زنند و این موارد در اکثر شهرهای استان مشاهده می‌شود.

وی به یک حادثه اخیر در ایزدشهر اشاره کرد که منجر به فوت یکی از رانندگان به دلیل عدم رعایت سرعت مجاز و دور دور شبانه شده است.

رییس پلیس راهور مازندران تاکید کرد: خط قرمز پلیس راهور مازندران برخورد با این رانندگان است که هم جان خود و هم جان دیگران را به خطر می‌اندازند.

سرهنگ بیگلری افزود: طرح‌های ضربتی ویژه‌ای در سطح استان، به‌خصوص در ساعات پایانی شب، اجرا می‌شود و این خودروها علاوه بر اعمال قانون، توقیف و برخی نیز در پارکینگ‌ها نگهداری خواهند شد.

وی گفت: این اقدامات با هدف کاهش آلودگی صوتی و افزایش امنیت و انضباط ترافیکی در استان مازندران اجرا می‌شود و پلیس راهور به صورت جدی با هرگونه تخلف برخورد خواهد کرد.

براساس گزارش اداره کل پزشکی قانونی مازندران ۳۵۳ نفر از ابتدای فروردین تا پایان ماه مهر سال جاری در حوادث رانندگی استان جان خود را از دست دادند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد کاهش داشت.

همچنین ۲۸۹ نفر از تلفات تصادفات هفت ماهه امسال را مردان و مابقی را نیز زنان تشکیل می دهند و شهرستان‌های دارای بیشترین تلفات حوادث رانندگی به ترتیب ساری با ۵۰ نفر، آمل با ۴۷ و بابل با ۴۳ فوتی هستند، در شهرهای فریدونکنار و عباس آباد نیز هر کدام ۲ فوتی گزارش شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha