رسانه هاي عربي روز دوشنبه اعلام كردند، در كتابي كه به تازگي در آمريكا منتشر شد، آمده است كه بر خلاف آنچه تا كنون تصور مي شد، مصرف زياد مواد قندي گذشته از تمام عوارض جسماني و چاقي كه به دنبال دارد، موجب ايجاد چين و چروك در پوست و در نتيجه، افزايش سن ظاهري افراد نسبت به سن واقعي آنان مي شود.
نويسندگان اين كتاب كه خود متحصص تغذيه و كارشناس بيماري هاي پوستي هستند، تاكيد مي كنند كه مواد قندي موجب تخريب سلول هاي پوست و افزايش احتمال ايجاد خشكي و چروك روي آن مي شود. هرچه سن افراد بيشتر مي شود، توليد كلاژن پوست كاهش مي يابد و همين امر موجب تخريب پوست مي شود. سوء تغذيه و تغذيه نادرست نيز اين روند را تسريع مي كند.
به گفته اين محققان، افرادي كه رژيم غذايي حاوي مقادير كم قند را در پيش مي گيرند، دستكم يك سال جوان تر از مصرف كنندگان مقادير زياد قند و يك و نيم سال جوان تر از بيماران قندي به نظر مي آيند. از اين گذشته، مصرف زياد قند با تاثير منفي آن بر پوست و ايجاد التهاب هاي پوستي رابطه مستقيم دارد.
در اين كتاب به علاقه مندان به قند توصيه شده است كه به مدت 3 روز رژيم غذايي خاصي را در پيش بگيرند. پايه اصلي اين رژيم غذايي، مصرف غذاهاي خالي از قند و گندم است. آنان در عوض بهتر است از غذاهاي داراي مقادير كم كربو هيدرات و سرشار از فراورده هاي شير و نيز ميوه و ماهي هاي داراي 'امگا 3' مانند 'سالمون' استفاده كنند كه مصرف اين ماهي براي مرطوب كردن پوست مفيد است.
در اين كتاب همچنين توصيه شده است كه در بين وعده هاي غذايي، آجيل مصرف شود زيرا اين مواد غذايي سرشار از پروتئين و ويتامين هاي تقويت توليد كلاژن هستند. در باره نوشيدني ها هم به اين افراد توصيه شده است كه از چاي سبز كه پوست را از عوارض ناشي از تابش اشعه فرابنفش حفظ مي كند، استفاده كنند.
اين كارشناسان آمريكايي در اين كتاب تاكيد كردند كه بعد از گذشت 3 روز با برنامه غذايي ياد شده، جسم افراد علاقه مند به مواد قندي خالي از سموم مي شود. آن گاه اين افراد مي توانند بار ديگر، با رعايت تعادل در مصرف، از مواد قندي استفاده كنند.
مترجمام** 1491** 1088
تهران- نتايج جديدترين تحقيقات در آمريكا نشان مي دهد، مصرف زياد مواد قندي علاوه بر چاقي موجب مي شود فرد پيرتر از سن واقعي اش به نظر آيد.