دكتر حبيب الله دهمرده روز پنجشنبه در مراسم بهره برداري از سه پروژه زيرساختي حوزه فناوري ارتباطات و اطلاعات استانداري، افزود: استفاده كارشناسي و هدفمند از ظرفيت هاي گسترده و عظيم فناوري هاي ارتباطي و اطلاعاتي، ضرورت مهم دنياي امروز براي موفقيت در عرصه رشد و توسعه همه جانبه و متوازن است.
وي اظهار كرد: توسعه و پيشرفت بايد متوازن و همه جانبه باشد و در كنار اجراي طرح هاي عمراني زير
بنايي در بخش هاي حمل و نقل، صنعت، انرژي و كشاورزي، سرمايه گذاري در حوزه فناوري هاي جديد ارتباطي و اطلاعاتي نيز مهم و ضروري است.
دكتر دهمرده افزود: استفاده مناسب از ظرفيت هاي موجود در فناوري هاي نوين ارتباطي و اطلاعاتي، همانند يك بزرگراه ايمن و هموار براي تحقق اهداف موردنظر و دستيابي به رشد و توسعه اي متوازن و همه جانبه است.
به گفته وي، سرمايه گذاري دراين عرصه به عنوان يك اقدام مفيد و اثربخش همواره بايد مورد توجه مديران در حوزه ها و بخش هاي مختلف كاري و اجرايي باشد.
سرپرست دفتر فناوري اطلاعات، ارتباطات و امنيت استانداري لرستان نيز دراين مراسم گفت: اين سه پروژه ارتباطي شامل سامانه ارتباط صوتي و تصويري(ويدئو كنفرانس) استانداري لرستان با فرمانداري هاي تابعه ، شبكه ارتباط رايانه اي فرمانداري ازنا و سند راهبردي توسعه فناوري ارتباطات و اطلاعات استان است.
كامبيز پورسيف افزود: سند راهبردي توسعه فناوري ارتباطات و اطلاعات استان به عنوان يك سند بالادستي و نقشه راه در زمينه رشد و توسعه متوازن فناوري هاي ارتباطي و اطلاعاتي در استان محسوب مي شود.
وي اظهار كرد: اين سند براساس قانون برنامه پنجم توسعه كشور به منظور شناسايي طرح هاي مهم و اولويت دار اجرايي دراين حوزه با استفاده از نظرات نخبگان و كارشناسان فناوري هاي ارتباطي و اطلاعاتي تهبه و تدوين شده است.
به گفته وي، اين سند در چهار مرحله برنامه ريزي، شناخت بستر، تهيه و تدوين برنامه گذار و راهبردهاي توسعه و تدوين سند راهبردي تنظيم و تكميل شده است.
پورسيف افزود: سامانه ويدئو كنفرانس استانداري به منظور كاهش هزينه ها و صرفه جويي در وقت و تسريع روند فعاليت ها در زمينه مكاتبه و ارتباط استانداري با فرمانداري هاي تابعه است.
سرپرست دفتر فناوري اطلاعات، ارتباطات و امنيت استانداري لرستان گفت: دراين سامانه فرمانداري هاي شهرستان هاي تابعه استان لرستان به صورت شبانه روزي و آنلاين قادر به برقراري ارتباط صوتي و تصويري با استانداري لرستان و انجام گفتگو، پيگيري مكاتبات و شركت در جلسات هستند.
وي افزود: اين سامانه در واقع به عنوان يك حركت زيرساختي در حوزه ارتاطات و بزرگراه ارتباطي در عرصه مجازي براي توسعه و پيشرفت استان خواهد شد.
وي تاكيد كرد: براي اجراي اين طرح ها در مجموع 5/5 ميليارد ريال اعتبار هزينه شده است.
دراين مراسم، فرمانداران شهرستان هاي خرم آباد، ازنا و كوهدشت، در ارتباطي صوتي و تصويري و مستقيم با استاندار لرستان، گزارشي از فعاليت ها و برنامه هاي شهرستان هاي تابعه در هفته دولت را ارائه كردند.
همچنين استاندار لرستان از سند راهبردي توسعه فناوري ارتباطات و اطلاعات استان لرستان نيز رونمايي كرد.
1625
استاندار لرستان:
استفاده از فناوري هاي ارتباطي، ضامن سرعت، صحت و دقت در روند رشد و توسعه همه جانبه است
۷ شهریور ۱۳۹۲، ۱۱:۵۲
کد خبر:
80794022
خرم آباد - استاندار لرستان گفت: استفاده از قابليت هاي حوزه ارتباطات و اطلاعات در حقيقت تضمين كننده سرعت، صحت و دقت در عرصه كار و عاملي مهم در صرفه جويي هزينه، وقت، انرژي و سرعت بخشي به روند كارهاست.