محمد سنجري يكشنبه شب در همايش توانمندسازي دانشآموختگان و دانشجويان دانشگاهها و مراكز آموزش عالي خراسان رضويٰ، افزود: عوامل زيادي در افزايش نرخ بيكاري فارغ التحصيلان دانشگاهي موثر است كه بايد به دقت بررسي و رسيدگي شود.
وي عدم تناسب بين بازار كار با رشتههاي دانشگاهي را از عوامل موثر در بيكاري فارغ التحصيلان عنوان كرد و افزود: فقدان مهارت فارغالتحصيلان كه نياز اصلي بازار كار امروز است از ديگر آسيب ها در اين زمينه به شمار مي رود.
وي خاطر نشان كرد: هم اكنون 39 درصد از فارغالتحصيلان در كشور فاقد مهارتهاي لازم هستند.
سنجري بيان كرد: برنامهريزي براي اشتغال دانشآموختگان كه در واقع سرمايههاي انساني مملكت هستند بايد با حساسيت و دقت بيشتري انجام شود.
مدير كل كار، تعاون و رفاه اجتماعي خراسان رضوي در ادامه گفت: در حال حاضر حدود يك ميليون نفر دانش آموخته در استان خراسان رضوي وجود دارد كه بايد با توانمندسازي آنها از اين سرمايه عظيم استفاده بهينه كرد.
وي در بخشي ديگر از سخنانش فرهنگ اشتباه كار را از چالشهاي بالا رفتن نرخ بيكاري در كشورمان عنوان كرد و افزود: مردم بايد بدانند كه دولت ديگر در زمينه ايجاد اشتغال اقدامي انجام نميدهد، لذا بايد فرهنگي كه به دنبال كار اداري است را كنار بگذارند.
وي در پايان رشد بهرهوري كارآفريني را مهم ترين راهكار نجات از اين وضعيت ذكر كرد.
همايش توانمندسازي دانشآموختگان و دانشجويان دانشگاهها و مراكز آموزش عالي كشور با رويكرد اشتغال و كارآفريني امشب در تالار اجتماعات دانشكده علوم دانشگاه فردوسي مشهد برگزار شد.
/659/7487
مشهد- مديركل كار، تعاون و رفاه اجتماعي خراسان رضوي گفت: هم اكنون نرخ بيكاري در ميان فارغ التحصيلان دانشگاهي در مناطق مختلف كشور از جمله اين استان حدود 20 درصد است.