۲۶ آبان ۱۳۹۲، ۸:۳۸
کد خبر: 80906727
T T
۰ نفر
تولید هفت دارو و تجهیزات پزشكی توسط شركت های دانش بنیان

تهران- از ابتدای دولت یازدهم تا كنون قرارداد تولید هفت نوع دارو و تجهیزات پزشكی در كشور میان معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری و شركت های دانش بنیان منعقد شده است كه این قراردادها با تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی همراه بوده است.

***داروی درمان كم خونی در كشور

براساس قرار منعقد شده میان معاونت علمی وفناروی ریاست جمهوری و یك شركت دانش بنیان داروی 'فورس گلایسین' كه دارویی برای درمان كم خونی است قرار است تا سال آینده در داخل كشور تولید شود.

دكتر 'غلامحسین رحیمی' در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: داروی 'فروس گلایسین' از جمله داروهایی برای رفع مشكل كم خونی است كه براساس قرارداد منعقد شده میان معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری و یك شركت دانش بنیان تا سال آینده در كشور تولید شود.

رییس مركز طرح های كلان معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری خاطرنشان كرد: این طرح ها در بخش دارویی شامل 'كسب دانش فنی تولید داروی فروس-گلایسین' است كه این دارو برای درمان بیماری كم خونی و كمبود آهن به كار می رود.

***دستگاه تیلور، برای درمان ناهنجاری های استخوانی تا سال آینده بومی می شود

نمونه اولیه این دستگاه قرار است تا سال آینده توسط بخش خصوصی تولید شود و در مرحله بعدی به تولید انبوه خواهد رسید.

دكتر 'غلامحسین رحیمی' رییس مركز طرح های كلان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: بیمارانی كه دچار شكستگی استخوان شده اند بعد از درمان با كاهش طول استخوان مواجه می شوند. از این رو توانایی حركتی بعد از بهبودی بسیار كم می شود.

وی اضافه كرد: این دستگاه به نوعی تثبیت كننده ارتوپدیك است كه درآن 2 یا چند عضو برای حركت انتقالی به تكه های بافت مجاور محكم شده تا نسبت به هم جهت دهی شوند.

***دستگاه شبیه ساز اعمال جراحی لاپاراسكوپی

رییس مركز طرح های كلان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره این دستگاه شبیه ساز به خبرنگار ایرنا گفت: روش های متداول فعلی برای آموزش با استفاده از ملانژهای غیرمنطبق با واقعیت هندسی و فیزیك بدن انسان و امكان تنوع ارزیابی بالا برای جراحی میسر نیست كه با طراحی و تولید این دستگاه 20 نرم افزار آموزشی تولید می شود و براساس آن امكان آموزش دقیق جراحی های لاپاراسكوپی به دانشجویان سراسر كشور میسر می شود.

به گفته رحیمی این طرح در ماه جاری به امضای معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری و یك شركت خصوصی دانش بنیان رسیده است كه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی بر این طرح نظارت داشته است.

به گفته رحیمی این سه طرح كلان در طول یك ماه گذشته میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بخش خصوصی كشور منعقد شده است.

***دستگاه الكتروشوك قلبی، دستگاه حیاتی درمواقع حملات قلبی

رحیمی درباره این طرح به خبرنگار علمی ایرنا گفت: دستگاه الكتروشوك قلبی یكی از دستگاه های حیاتی برای بیمارانی است كه دچار حملات قلبی شده اند.

وی افزود: این دستگاه برای خنثی كردن اثرانقباضات ناهماهنگ قلبی كاربرد دارد و قرار است تا سال آینده بومی سازی شود.

***دستگاه اتوماتیك 5 پارت هماتولوژی

رییس مركز طرح های كلان معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری در باره این دستگاه گفت: این دستگاه در آزمایشگاه های تشخیص پزشكی و تحقیقاتی به شمارش گلبول های خون، اندیكس های هماتولوژی و محاسبه انواع پارامترهای مورد استفاده همو انكولوژیست ها ربط دارد.

***ونكیلاتور با مكانیزم توروفن

رحیمی اظهار داشت: این دستگاه یكی از دستگاه های مورد نیاز آی. سی. یو، وظیفه تنفس مصنوعی برای بیمار را بر عهده دارد.

وی افزود: تكنولوژی توربوفن دراین دستگاه باعث شده توانایی كاركرد طولانی با باتری طولانی داشته باشد و وزن دستگاه به 5 تا 6 كیلوگرم كاهش یابد.

به گفته این مقام مسوول این دستگاه قرار است تا هفت ماه آینده بومی سازی شود.

***سل كانتر، دستگاه شمارنده خودكار سلولی

رییس مركز طرح های كلان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: این دستگاه برای شمارش میزان گلبول های سفید، قرمز و پلاكت ها و همچنین اندازه گیری میزان هموگلوبین خون كاربرد دارد.

علمی(5)**9190**1599
۰ نفر