۲۸ آبان ۱۳۹۲، ۲۰:۴۹
کد خبر: 80911746
T T
۰ نفر
59 هزار هكتار در هرمزگان به كشت سبزي و صيفي اختصاص يافته است

بندرعباس- ايرنا- معاون بهبود توليدات گياهي سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان گفت: هم اكنون سطح زير كشت زراعي در استان 84هزارهكتار مي باشد كه از اين ميزان 59 هزار هكتار آن به كشت سبزي و صيفي اختصاص يافته است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، 'طهماسب غلامپور' روز سه شنبه اظهار داشت: دويست هكتار از مجموع سطح زير كشت سبزي وصيفي در هرمزگان به صورت كشت هاي متراكم گلخانه و داربستي است.

وي افزود:از اين سطح زير كشت گلخانه اي و داربستي به طور ميانگين 40 تا 50 هزار تن سبزي وصيفي برداشت مي شود.

غلامپور تصريح كرد: آغاز برداشت سبزي وصيفي جات در هرمزگان با محصول بادمجان در آبان ماه آغاز مي شود وتا ارديبهشت سال آينده ادامه مي يابد.

وي خاطرنشان كرد: عمده محصولات سبزي وصيفي هرمزگان گوجه فرنگي ، بادمجان، خيارسبز ، فلفل و پياز است كه درشهرستان هاي بندرعباس، ميناب، رودان، حاجي آباد و بندرخمير كشت مي شود.

معاون بهبود توليدات گياهي سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان اظهار داشت: محصولات سبزي و صيفي توليدي در هرمزگان علاوه بر تامين نياز استان به سايراستان ها و نيز به كشورهاي آسياي ميانه صادر مي شود.

وي افزود: پيش بيني مي شود امسال يك ميليون و پانصد هزار تن سبزي وصيفي از مزارع هرمزگان برداشت شود.ك/3

7198/668