به گزارش روز چهارشنبه ايرنا از روابط عمومي و امور بين الملل شهرداري يزد، حسين صالحيان افزود: از اين رو تهديد است كه بايد به موقع جمع آوري شود تا اثرات مخرب زيست محيطي نداشته باشد و از طرف ديگر يك فرصت است زيرا در زباله ها اقلامي وجود دارد كه شهروندان بي مهابا آنها را رها مي كنند .
وي اظهار داشت: اما اگر در مبدأ تفكيك كنند حجم زباله ها كاهش پيدا مي كند و در نهايت مبالغي كه بايد صرف جمع آوري آن شود در كارهاي ديگر هزينه مي شود .
مديرعامل سازمان مديريت پسماند شهرداري يزد اضافه كرد: كاغذ، پلاستيك، شيشه، ظروف يكبار مصرف، قوطي هاي كنسرو و انواع ظروف نوشابه را از انواع زباله هاي خشك است كه مي توانند بازيافت و به چرخه اقتصاد برگرداند .
صالحيان ،پارك هاي اطهر، آزادگان، وحشي بافقي و خيابان هاي فهادان و مسكن را به عنوان محل هايي معرفي كرد كه ايستگاههاي جمع آوري زباله خشك در آنها ايجاد شده و شهروندان مي توانند زباله هاي خشك خود را در اين مكانها تحويل دهند و به جاي آن مواد شوينده به نسبت وزن پسماندهايشان دريافت نمايند.
وي تأكيد كرد: شهروندان به شركت هاي بومي و ايراني براي تحويل پسماندهاي خشك اعتماد كنند و با تحويل زباله ها به اين افراد از سوء استفاده برخي اتباع بيگانه و افراد غير بومي كه با يك ماشين در محلات و كوچه ها وارد مي شوند و حتي برخي شهروندان اجازه مي دهند كه داخل خانه ها شوند جلوگيري كنند.
صالحيان همچنين با بيان اثرات سوء نگهداري نان در پلاستيك از توزيع دستمال نان از سوي سازمان مديريت پسماند خبر داد .
وي با اشاره به پسماندهاي ساختماني همكاري بيشتر مردم را در اين زمينه خواستار شد و خاطرنشان كرد: قبل از ريختن اين پسماندها با يك تماس تلفني سازمان را در جريان قرار دهيد تا براي حمل آنها ماشين اعزام شود و اين كار با قيمت مناسب به سرانجام برسد.
مديرعامل سازمان مديريت پسماند شماره تلفن 6232334 كه شبانه روزي پاسخگوي شهروندان است را جهت ارتباط با سازمان اعلام كرد.ك/1
7546/1968
يزد- ايرنا- مديرعامل سازمان مديريت پسماند شهرداري يزد گفت: روزانه بيش از 300 تن زباله در اين شهر توليد مي شود كه هم تهديد و هم فرصت است .