۲۰ آذر ۱۳۹۲، ۱۸:۴۳
کد خبر: 80947203
T T
۰ نفر
اساس تولید و صادرات باید بر مبنای استاندارد باشد

ساوه- ایرنا- قائم ‌مقام سازمان ملی استاندارد در امور استان‌ها گفت: اساس تولید كالا و صادرات باید بر مبنای رعایت استانداردها باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، 'وحید مرندی مقدم' روز چهارشنبه در حاشیه بازید از یك واحد تولیدی در ساوه افزود: این مهم در ارتقای كیفیت تولیدات موثر است.

وی اظهار كرد: رعایت استاندارد اجباری و تشویقی از سوی واحدهای تولیدی و صنعتی در افزایش كیفیت محصولات تولیدی و تقویت بازار صادرات و رقابت موثر است.

وی با اشاره به این كه زندگی بدون استاندارد پر هزینه است، اظهار كرد: رعایت نكردن استانداردهای لازم در تولید كالای پزشكی خسارات جبران ناپذیری را به دنبال دارد.

وی بیان كرد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده تمام كالاهای وارداتی به لحاظ استاندارد كنترل می شوند تا مشكلی را به همراه نداشته باشند.

وی گفت: در صورتی كه كالایی از مبادی غیر رسمی وارد كشور شود كه استانداردهای لازم را نداشته باشد موضوع از سوی این سازمان پیگیری و با آن برخورد می شود.

مرندی مقدم افزود: در تمام حوزه ها ایمنی باید رعایت شود زیرا سر باز زدن از این امر خطراتی را برای مردم به همراه دارد.

وی اظهار كرد: حوزه فعالیت سازمان استاندارد بسیار گسترده است و نمایندگان مجلس شورای اسلامی می توانند با تصویب توسعه اختیارات قانونی و گسترش چگونگی برخورد با واحدهای متخلف، سازمان استاندارد را در دستیابی به اهداف متعالی یاری كنند.

مدیرعامل شركت باند، گاز و پنبه كاوه ساوه نیز گفت: باید كالاهای وارداتی به ویژه در بخش پزشكی از استانداردهای لازم و مناسب برخوردار باشند.

'اصغر توفیقی' با اشاره به این كه برخی از شركت های تولیدی نكات استاندارد را در كالاهای خود رعایت نمی كنند، افزود: كنترل و نظارت بر فعالیت این گونه واحدها از سوی سازمان استاندارد ضروری است.

وی اظهار كرد: غفلت از این مهم علاوه بر افزایش هزینه خانواده ها به هنگام استفاده از آنها، گاه خطرات غیر قابل جبرانی را به دنبال دارد.

در این مراسم تعدادی از مسوولان استانی و محلی از شركت باند، گاز و پنبه كاوه تولید كننده پنبه هیدروفیل، گاز جراحی، گاز استریل، باندكش و غیره و نیز از ساختمان نیمه كاره اداره استاندارد ساوه بازدید كردند.



مرندی مقدم همچنین در حاشیه بازدید از شركت باند، گاز و پنبه كاوه در جمع خبرنگاران ساوه افزود: استاندارد نقش بسزایی در تقویت تولید ملی و افزایش كالاهای تولیدی با كیفیت و مرغوب دارد.

وی اظهار كرد: در سال های اخیر سازمان ملی استاندارد به منظور دستیابی به توسعه پایدار و خلق حماسه اقتصادی توجه ویژه‌ای به ارتقای كمی و كیفی استانداردها به كار بسته است.

وی مهم ترین وظیفه سازمان ملی استاندارد را ترویج استاندارد در میان مصرف كنندگان و تولیدكنندگان با رعایت نكات لازم عنوان كرد.

مرندی بیان كرد: رعایت موارد ایمنی در تولید محصول از سوی تولید كننده و كنترل كالای استاندارد اجباری در افزایش كیفی تولیدات داخلی موثر است.

وی با اشاره به این كه تمام كالاها در كشور به لحاظ استاندارد كنترل نمی شوند، گفت: آن دسته از كالاهایی كه بر اساس مصوبه شورای عالی استاندارد در عرصه تولید داخلی و واردات كه مصرف آن در سلامت مردم تاثیرگذار است مانند مواد غذایی و بهداشتی باید از استاندارد برخوردار شوند.

وی افزود: رعایت استاندارد از سوی تولیدكننده و توجه به این مهم از سوی مصرف كننده در ارتقای سلامت زندگی و آرامش افراد تاثیرگذار است.

ك/2

7337/686/ 1539
۰ نفر