۲۶ آذر ۱۳۹۲، ۱۹:۲۱
کد خبر: 80956292
T T
۰ نفر

رضايتمندي مردم اصل مهم خدمت گذاري ومسئوليت است

۲۶ آذر ۱۳۹۲، ۱۹:۲۱
کد خبر: 80956292
رضايتمندي مردم اصل مهم خدمت گذاري ومسئوليت است

يزد- ايرنا- نماينده مردم يزد و اشكذر در مجلس شوراي اسلامي گفت: رضايتمندي مردم اصل مهم خدمت گذاري و مسئوليت است و مسئولان و مديران بايد همواره رفع مشكلات مردم را سرلوحه كارهاي خود قرار دهند.

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار ايرنا، محمدصالح جوكار در جمع مردم شهر شاهديه، افزود: مردم ايران اسلامي در صحنه هاي مختلف همراهي خود را با نظام و انقلاب ثابت كرده اند كه اين همراهي علي رغم همه سختيها و توطئه هايي است كه دشمنان بر ما تحميل كرده اند.

وي ادامه داد: برگزاري چنين نشست هايي براي رفع مشكلات مردم است و اگر امكان انجام اين درخواست ها وجود ندارد بايد با شجاعت اعلام شود كه ممكن نيست و توجيه نكنيم .

نماينده مردم يزد و اشكذر گفت: امنيت ، اقتصاد و .... نسبي بوده و مطلق نيست و اينكه فكر كنيم همه چيز در عالي ترين سطح خود است امكان پذير نيست اما مي توان نسبت به رفع مشكلات با همراهي مردم و مسئولان اقدام نمود .

جوكار افزود: برگزاري نشست مردمي در شهر شاهديه به عنوان اولين نشست نماينده با مردم است و چنين نشست هايي در تمام نقاط شهرهاي حوزه هاي انتخابيه برگزار مي شود.

نماينده مردم يزد و اشكذر در مجلس شوراي اسلامي در بخش ديگري از سخنان خود در خصوص درخواست هاي مردم شاهديه براي تقسيم عادلانه امكانات گفت: متاسفانه استان يزد گرفتار بعضي تصميمات شده و اين تصميمات باعث توزيع ناعادلانه امكانات و رشد نامتوازن مناطق استان شده است.

وي ادامه داد: دربرخي از شهرستان ها هنوز به اندازه يك روستا نيز امكانات وجود ندارد اما در مقابل برخي از نقاط رشد چند برابري داشته است.

جوكار افزود: درخواست ما اين است كه اگر در گذشته هم اين رويه اشتباه وجود داشته اكنون بايد اصلاح شود و اين توزيع ناعادلانه امكانات باعث بروز مشكلات شده است.

نماينده مردم يزد و اشكذر ادامه داد: به عنوان مثال در شش ماهه ابتداي سال جاري يكي از شهرداري ها با جمعيت پنج هزار نفر دو ميليارد تومان درآمد داشته اما شهرداري ديگري با جمعيت شهري 30 هزار نفر فقط 60 ميليون تومان درآمد داشته است.

رييس مجمع نمايندگان استان يزد افزود: اصلاح اين روند اشتباه احتياج به اراده عمومي در استان دارد تا جلوي اينگونه بي عدالتي ها گرفته شود.

جوكار افزود: مشكل ديگر رشد نامتوازن صنايع در منطقه حد فاصل شهرستان اردكان تا شهرستان مهريز است كه متاسفانه صنايع در اين منطقه واقع شده و باعث از دست رفتن هواي پاك و كاسته شدن عمر انسانها شده است.

نماينده مردم يزد و اشكذر با اشاره به اينكه صدور مجوز جديد احداث صنايع در اين منطقه ممنوع شده، گفت: محيط زيست و ديگر نهادها از جمله وزارت صنعت و معدن بايد از صدور مجوز صنايع آلاينده در اين منطقه جلوگيري نموده و براي جابجايي صنايع موجود در شهرك هاي صنعتي جديد اقدام شود.

وي ادامه داد: مشكل ديگري كه مردم اين مناطق دائما پيگير آن هستند تصفيه خانه فاضلاب است كه متاسفانه با مكان يابي اشتباه در كنار مناطق مسكوني يزد ، شاهديه ، زارچ و اشكذر واقع شده است

جوكار افزود: در اين طرح بيش از هفتاد ميليارد تومان تاكنون هزينه شده كه تعطيلي يا ادامه كار تصفيه خانه فاضلاب يزد معضلي براي مسئولان شده است و اگر در زمان احداث حداقل ده كيلومتر با مناطق مسكوني فاصله گرفته شده بود اين معضلات كمتر مشاهده مي شد.

نماينده مردم يزد و اشكذر با اشاره به اينكه با پيگيري هاي انجام شده خشك نمودن درياچه حاصل از فاضلاب يزد در دستور كار مسئولان قرار گرفته است، گفت: توسعه طرح تصفيه خانه فاضلاب ممنوع شده و بايد درياچه ايجاد شده كه باعث توليد پشه و اعتراضات شديد مردمي شده نيز خشك شود.

جوكار در بخش ديگري از سخنان خود و در پاسخ به گلايه مردم شاهديه از كيفيت بد آب آشاميدني و سختي بالاي آب شرب در اين منطقه افزود: استان يزد در تابستان سالجاري در وضعيت بسيار بحراني از نظر آب آشاميدني قرار داشت و با صبر و همراهي مردم در اين زمينه مشكلي به وجود نيامد اما بايد براي سال آينده تمهيدات لازم جهت تامين آب شرب و بهداشت مردم انديشيده شود.

وي افزود: با پيگيري هاي انجام شده از طريق وزير نيرو مصوب شد جهت تامين آب اضطراري در مواقع بحراني چاههايي در منطقه چرخاب حفر شود و اختصاص كامل آب انتقالي نيز با قدرت تمام پيگيري شود.

نماينده مردم يزد و اشكذر در بخش ديگري از سخنان خود در پاسخ به درخواست هاي مردم شاهديه براي ايجاد پاسگاه و بيمارستان گفت: ايجاد پاسگاه جديد منوط به موافقت مركز است كه تا اين لحظه ممكن نشده همچنين در مورد احداث بيمارستان نيز موافقت صورت نمي گيرد اما داشتن درمانگاه شبانه روزي حق مردم شاهديه است كه بايد پيگري شود و جهت استقرار ماموران انتظامي و راهور نيز پيگيرهاي هاي لازم انجام خواهد شد.

فرماندار يزد نيز در اين نشست گفت: ايجاد پاسگاه در مناطق مختلف شهرستان يزد مورد درخواست شديد مردم است كه تاكنون مجوزي از مركز صادر نشده است.

عزيزالله سيفي افزود: با توجه به استقرار بيش از شصت هزار نفر در بخش مركزي يزد بايد نسبت به تامين حداقل ها براي مردم تلاش بيشتري صورت گيرد.

وي افزود: در مورد تكميل بلوار فقيه خراساني نيز سال گذشته 300 ميليون تومان به شهرداري يزد و 100 ميليون تومان به شهرداري شاهديه اختصاص يافت و در سال جاري نيز 200 ميليون تومان به شهرداري يزد و 100 ميليون تومان به شهرداري شاهديه اختصاص يافت كه متاسفانه اين مبالغ كفاف تكميل اين بلوار كه يكي از ورودي هاي مهم شهر يزد است ،نداده و بايد توسط مسئولان استان بودجه هاي استاني به اين طرح اختصاص يافته و در مورد هزينه كردن بودجه هاي اختصاصي در اين طرح نيز نظارت بيشتري صورت گيرد.

مديركل امور اتباع و مهاجرين خارجي استان يزد نيز در پاسخ به گلايه مردم از عدم ساماندهي اتباع خارجي گفت: متاسفانه سكونت اتباع در شهر و همكاري مردم بويژه واحدهاي ريسندگي با آنها باعث ايجاد مشكلاتي شده است.

هادي نسب افزود: بدترين حالت وجود اتباع در استان يزد در شهر شاهديه است و متاسفانه مردم بدون بررسي اجازه اقامت از اتباع خارجي بويژه افاغنه ،نسبت به قرارداد اجاره محل سكونت اقدام مي كنند كه غير قانوني است.

وي ادامه داد: در گذشته آمار اتباع خارجي استان يزد 57 هزار نفر بود كه در حال حاضر اين آمار به 32 هزار نفر رسيده كه بصورت رسمي ثبت نام كرده اند.

مديركل امور اتباع و مهاجرين خارجي استان يزد گفت : نسل دوم و سوم اتباع در استان يزد نسبت به ازدواج اقدام مي كنند كه مردم بايد مواظب باشند، چراكه هيچ گونه شناسنامه اي براي فرزندان آنها صادر نمي شود و با مشكل مواجه خواهند شد علاوه بر آنكه خريد و فروش زمين ، منزل ، وسايل نقليه از طرف اتباع خارجي غيرقانوني است.

هادي نسب اظهار داشت: تاكنون سه شهرستان استان به عنوان منطقه ممنوعه سكونت اتباع اعلام شده و در صورتي كه همه مردم و مسئولان شاهديه درخواست داشته باشند آمادگي داريم جهت ايجاد منطقه ممنوعه در شهر شاهديه نيز اقدام نماييم.

معاون سازمان محيط زيست استان يزد نيز دراين نشست گفت: همواره توسعه در مناطق مختلف همراه با بروز مشكلاتي خواهد بود كه استقرار صنايع در منطقه اردكان به يزد باعث بروز مشكلات زيادي براي مردم شده است.

كوچك زاده افزود: براي حل اين معضل راهكاري كوتاه مدت كه برخورد با واحدهاي آلاينده از طريق جريمه شدن و تعطيلي است انجام شده و در ارتباط با كوره هاي آجر پزي در بخش كوره هاي دستي از طريق قطع سوخت و انتقال آنها به مكان ديگر اقدامات لازم در دست انجام است.

وي در پاسخ به اعتراض شديد مردم به وجود صنايع آلاينده از جمله كارخانه ذوب فلزات، شركت هاي كاشي و .. در اين منطقه اظهار داشت: بايد از طريق كشوري پيگري لازم جهت اختصاص بودجه و تدوين برنامه سراسري صورت گيرد و محيط زيست يك تنه و با بودجه محدود قادر به پيگيري اين امور نيست.

معاون محيط زيست استان يزد گفت: متاسفانه ميزان گاز co2 در يزد نسبت به ده سال گذشته بيش از چهار برابر شده و بايد جهت صنايع مستقر در اطراف يزد راهكاري سريع انديشيده شود و اين منطقه به هيچ عنوان كشش صنايع جديد را ندارد البته بايد توسعه صنايع آلاينده فعلي نيز جلوگيري شود.

كوچك زاده گفت: معاونت نظارت و پايش در محيط زيست يزد راه اندازي شده و مردم مي توانند شكايات خود را از طريق واحد رسيدگي به شكايات به شماره 8252302 اطلاع دهند.

در اين نشست درخواست هاي مردمي از جمله ايجاد پاسگاه راهنمايي و رانندگي با توجه به محل ايجاد شده در اين منطقه، احداث درمانگاه شبانه روزي ، ايجاد نمايندگي نهادها و ادارات علي رغم گذشت بيش از 18 سال از شهرشدن اين منطقه، مبارزه با واحدهاي آلاينده از جمله دامداري هاي سطح شهر و كارخانه ذوب فلزات كه علي رغم قول هشت ساله مسئولان هنوز به كار خود ادامه مي دهد ، اختصاص سهميه پساب فاضلاب به فضاي سبز شاهديه، برخورد با اتباع خارجي غير مجاز ، رفع مشكلات مسكن مهر ، ايجاد امكانات شهري بويژه خط كشي و جدول گذاري معابر اصلي و .... از درخواست هاي اين منطقه بود كه طي مصوبه اي جهت پيگيري به شوراي شهر شاهديه و فرمانداري ابلاغ شد.

سرهنگ سپهوند فرمانده انتظامي شهرستان يزد، نمايندگان آب منطقه اي ، راه و شهرسازي، عسكرزاده معاون فرماندار و صمدي بخشدار مركزي ، ابوالحسني شهردار شاهديه و ... نيز محمدصالح جوكار رييس مجمع نمايندگان و نماينده مردم يزد و اشكذر در مجلس شوراي اسلامي را همراهي نموده و به سوالات مردم پاسخ دادند.ك/4

1968/7537