۱۴ دی ۱۳۹۲، ۱۲:۲۳
کد خبر: 80978717
T T
۰ نفر

سرماخوردگی و عفونت با اسباب بازی

۱۴ دی ۱۳۹۲، ۱۲:۲۳
کد خبر: 80978717
سرماخوردگی و عفونت با اسباب بازی

تهران-ایرنا- محققان اعلام كردند كه دو باكتری كه باعث بروز سرماخوردگی، عفونت گوش، گلو درد و بیشتر عفونت ها در بدن می شود ، برای مدت زمان طولانی بر روی ظروف و اسباب بازی ها باقی می مانند و از طریق این وسایل از فردی به فرد دیگر منتقل می شوند.

به گزارش ایرنا از یونایتدپرس، 'آندرش هاكانسون' از دانشكده پزشكی دانشگاه بوفالو و همكارانش با انجام یك مطالعه متوجه شدند كه باكتری های استرپتوكوك پنومونیه و استرپتوكوك پیوژنس مدت زمان بیشتر از چیزی كه تصور می شد، بر روی سطوح باقی می مانند.

این یافته ها نشان می دهد كه برای پیشگیری از عفونت ها به وی‍ژه در مدارس، مراكز مراقبت های بهداشتی و بیمارستان ها، به رفتارهای محتاطانه تری نیاز است.

هاكانسون افزود : یافته های این تحقیق محققان را در مورد فعالیت باكتری های موجود در محیط حساس تر می كند چرا كه براین اساس باید نگرش محققان نسبت به چگونگی انتشار این باكتری ها تغییر كند.

این نخستین تحقیقی است كه نشان می دهد این باكتری ها می توانند در سطوح مختلف از جمله دست ها باقی بمانند و سپس میان افراد منتشر شوند.

باكتری استرپتوكوك پنومونیه عامل اصلی عفونت گوش در كودكان و مرگ و میر ناشی از عفونت دستگاه تنفسی در افراد است . این باكتری در مراكز بهداشتی نیز می تواند گسترش پیدا كند و شاید بتوان آن را عامل اصلی شیوع عفونت های بیمارستانی دانست .

باكتری استرپتوكوك پیوژنس معمولا موجب گلو درد و عفونت های پوستی در كودكان مدرسه ای می شود اما می تواند باعث بروز عفونت های جدی در بزرگسالان نیز بشود.

محققان در این مطالعه متوجه شدند كه در مراكز مراقبت های بهداشتی از هر پنج اسباب بازی 4 اسباب بازی به باكتری استرپتوكوك پنومنیه آلوده می شود و سطوح متعددی از جمله تخت كودكان حتی بعد از پاكیزه سازی، به باكتری استرپتوكوك پیوژنس آلوده باقی می ماند.

هاكانسون گفت: محققان در این تحقیق متوجه شدند كه باكتری استرپتوكوك پیوژنس می تواند مدت زمان بشتری در خارج از بدن انسان زنده بماند.

به گفته وی معمولا دسته اشیاء به این باكتری ها آلوده می شود و این باكتری ها می توانند ساعت ها، هفته ها و یا ماه ها زنده باشند و عفونت های بالقوه ای را به افرادی كه به آنها دست می زنند، انتقال دهند.

علمی(6)**2038**1581
۰ نفر