۱۰ شهریور ۱۳۹۳، ۱۰:۰۹
کد خبر: 81295145
T T
۰ نفر
راه اندازی مناطق ویژه علم و فناوری به كمیسیون دائمی شورای عتف رسید

تهران- ایرنا- معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: قرار است تا در جلسه بعدی كمیسیون دائمی علوم، تحقیقات و فناوری 'راه اندازی مناطق ویژه علم و فناوری ' بررسی می شود تا بتوان مدل های عملیاتی شدن این مراكز در كشور بررسی شود.

دكتر وحید احمدی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: قرار است تا موضوع راه اندازی مناطق ویژه علم و فناوری در جلسه آتی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری مطرح شود تا بتوان هرچه زودتر مصوباتی درباره شكل گیری این مناطق در كشور داشت.

به گزارش ایرنا جلسه آتی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری قرار است تا در نیمه نخست مهرماه تشكیل شود.

دبیركل شورای عالی عتف خاطرنشان كرد: مناطق ویژه علم و فناوری از جمله موضوعات حساس كشور است كه نیاز به توجه ویژه دولت دارد.

*** از حمایت های سایر شوراها استقبال می كنیم/تنها مرجع تصمیم گیری شورای عالی عتف است

احمدی اظهار داشت: براساس ایین نامه مصوب دولت سازماندهی برنامه ریزی و تصویب برای ایجاد و ساماندهی و ایجاد هرگونه تغییرات در كریدورهای فناوری (مناطق ویژه علم و فناوری) به عهده شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری است و دیگر نهادها به نوعی كمك كننده این مجموعه محسوب می شوند.

وی با بیان اینكه بسیاری از افراد تصور می كنند كه شورای عالی عتف وابسته به وزارت علوم است گفت: در حالی كه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری با ریاست رییس جمهوری و حضور تمامی دستگاههای اجرایی وزارت نفت، صنعت، معدن و تجارت و دیگر وزارت خانه های اصلی در حوزه صنعتی و اجرایی كشور، فرهنگستان ها، نمایندگان مجلس ونماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی و دانشگاه ها و مراكز پزشكی تنها مرجع قانونی برای ورود به كریدورهاست.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: از مصوبات دیگر نهادها از نظر كمك رسانی استقبال می كنیم.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان كرد: اعتقادمان بر این است كه شرایط كشور از نظر علم و فناوری به گونه ایست كه مناطق ویژه علم و فناوری باید به نتیجه برسد؛ اكنون آمادگی لازم در نهادهای اجرایی در كشور ایجاد شده است و ظرفیت بالایی برای ایجاد این مناطق وجود دارد.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات وفناوری تاكید كرد: كار كارشناسی زیادی در بدنه مقامات استان های كشور برای راه اندازی مناطق ویژه علم و فناوری در كشور انجام شده است و اكنون نمایندگان استان ها منتظرند تا شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری در این زمینه تصمیات سازنده ای را بگیرد و خلا های موجود را رفع كند.

وی گفت: مجموعه مشكلات این كریدورهای علم و فناوری مشكلات متفاوت است؛ برخی استان ها فعالیت های زیادی در این زمینه انجام داده و برخی استان ها عقب هستند؛ در مرحله نخست استان های مختلف كشور هم فاز شده و نیازهای استان ها دسته بندی می كنیم تا بتوان تصمیم گرفت كه در مرحله نخست به كدام دسته از نیازها باید پرداخت.

علمی(4)**9190**1599
۰ نفر