۸ مهر ۱۳۹۳، ۱۷:۲۲
کد خبر: 81333093
T T
۰ نفر
نگاهي به نتايج ورزشكاران مازندراني در بازي هاي آسيايي كره جنوبي

ساري – ايرنا - 25 ورزشكار مازندراني در بازي هاي آسيايي اينچئون كره جنوبي حضور دارند و در پايان يازدهمين روز اين بازيها به مدال هاي ارزشمندي دست يافتندكه نشان از شايستگي هاي انها دارد.

به گزارش خبرنگار ايرنا ، كاروان اعزامي مازندران به اين رقابت ها در پايان روز سه شنبه يازدهمين روز اين رقابت ها جمعا به 3 مدال طلا ، 2 مدال نقره و 3 برنز دست يافتند كه سليمي باارزش ترين مدال مازندراني هاي حاضر در اينچئون را تا اينجاي مسابقات به دست آورد .

سليمي اگر چه نتوانست ركورد جهاني وزنه برداري سنگين وزن را آنطور كه وعده كرده بود جابه جا كند اما با مهار وزنه 210 كيلوگرم در حركت يكضرب ، ركورد آسيا را كه در اختياز خودش بود ارتقا داد .

او اگر چه تلاش كرد گوشه چشمي به جابه جا كردن ركورد آسيا نيز داشته باشد اما وزنه 215 كيلوگرمي از دستش سر خورد تا حسين رضازاده كه اين ركورد را در اختيار دارد، فرياد افسوسي شيرين داشته باشد!

حضور بهداد سليمي در دسته فوق سنگين در اين رقابت‌ها مهم‌ترين رويداد رقابت‌هاي وزنه‌برداري اينچئون بود.

اختلاف ميان قهرمان جهان و المپيك و ساير رقباي آسيايي‌اش به حدي بود كه نخستين حركت او در يك ضرب زماني انجام شد كه همه رقباي او در يك ضرب هر سه وزنه خود را زده بودند و رقابت يك ضرب برايشان به پايان رسيده بود.

در حركت دو ضرب هم بهداد سليمي مانند تك‌ضرب كار خود را پس از همه ورزشكاران با 241 كيلوگرم آغاز كرد و پس از موفقيت در بالاي سر بردن آن توانست در حركت دوم وزنه 255 كيلوگرم را بالاي سر ببرد تا دو بار پياپي ركورد آسيا را جابجا كند.

سليمي براي حركت سوم به روي تخته نيامد تا با مجموع 465 كيلوگرم قهرمان و ركوردار آسيا شود.

طلاي بهداد سليمي نخستين و آخرين طلاي تيم ملي وزنه‌برداري ايران در اين رقابت‌ها بود كه اگرچه شادي ورزش‌دوستان ايران را در پي دارد، زنگ خطر را براي مديران وزنه‌برداري ايران هم به صدا درمي‌آورد.

بهادر مولايي:

مولايي با وجود آمادگي مطلوب بدني ، با بروز يك بدشانسي از رسيدن به مدال ارزشمند اين رقابت ها بازماند .

هرچند مولايي در يك‌ضرب با مهار وزنه‌هاي خوبي، شانس كسب مدال نقره يا برنز به شمار مي‌آمد، به دليل تشديد مصدوميتش در رقابت‌هاي دوضرب شركت نكرد تا بهداد سليمي به تنهايي در اين رقابت‌ها شركت كند.

مولايي كه به ‌رغم سن و سال اندك ، يك نايب‌قهرماني جهان را در كارنامه خود دارد نتوانست به دليل مصدوميت، كيفيت واقعي خود را به نمايش بگذارد و براي همين با وزنه 170 كيلويي رقابت خود را آغاز كرد و در ادامه توانست در دومين حركت خود 177 كيلويي را مهار كند.

بهادر در سومين حركت خود نتوانست وزنه 183 كيلويي را جابجا كند و كار خود را در يك ضرب با 177 به پايان ببرد و بتواند در دو ضرب مدال نقره يا برنز خود را قطعي كند.

در مسابقات دوضرب و بنا به صلاحديد مربيان، بهادر مولايي براي جلوگيري از تشديد مصدوميتش از وزنه ‌زدن در دو ضرب انصراف داد.

پيش از آغاز مسابقات آسيايي اينچئون، بهادر مولايي در ركوردگيري دچار مصدوميت شده بود و با توجه به در پيش بودن رقابت‌هاي جهاني اين رشته در چهل روز آينده مسئولان تيم ملي ترجيج دادند با به ميدان نفرستادن مولايي او را براي رقابت‌هاي جهاني حفظ كنند.

سجاد عباسي :

ستاره قائمشهري آسمان ووشو ايران در وزن 70 كيلوگرم تيم ملي سانداي مردان در نيمه نهايي بازي هاي آسيايي اينچئون با شكست مقابل نماينده كره جنوبي به مدال برنز بسنده كرد.

در بخش سانداي مردان سجاد عباسي به مصاف نماينده كره جنوبي رفت و راند اول را با پيروزي به پايان رساند و در راند دوم بازي را واگذار كرد.

وي در راند سوم نيز مقابل حريف خود شكست خورد تا از رسيدن به فينال باز مانده و به مدال برنز مشترك برسد.

عباسي در دور اول با قرعه استراحت روبرو شد و دور دوم با شكست نماينده تركمنستان به جمع چهار نفر پاياني راه يافت.

وي با وجود مصدوميت و شكستگي نازك ني كه در رقابت هاي جهاني سال قبل اتفاق افتاد در رقابت هاي اينچئون حاضر شده بود.

مجتبي عابديني :

اين شمشيربازسوادكوهي در رقابت هاي انفرادي و با بدشانسي از دور رقابت ها كنار رفت و دستش به مدال نرسيد اما در مسابقات تيمي به همراه ديگر اعضاي تيم ملي شمشيربازي اسلحه سابر ،موفق به كسب مدال نقره شدند .

تيم ملي شمشيربازي اسلحه سابر ايران كه با شكست چين موفق به صعود به فينال بازي‌هاي آسيايي شده بود، در اين مسابقه مقابل كره‌جنوبي، ميزبان مسابقات به ميدان رفت.

در اين بازي كره‌اي‌هاي ميزبان با حمايت تماشاگران خود از ابتدا از ايران پيش بودند و توانستند 45 بر 26 به پيروزي رسيده و مدال طلا را از آن خود كنند.

عابديني ورزشكار شايسته مازندراني ، فرزاد باهر ارسباران و محمد رهبري اعضاي تيم ملي سابر ايران را تشكيل دادند

مجيد قيدي :

ديگر مدال كاروان مازندران در اينچئون توسط مجيد قيدي در رشته تيراندازي به دست آمد .

تيم كامپوند تيراندازي باكمان مردان ايران در مسابقه رده بندي اين بخش در بازي هاي آسيايي مقابل فيليپين به ميدان رفت و موفق شد با برتري 227 بر 224 مدال برنز را از آن خود كند.

قيدي تيرانداز مازندراني به همراه ، كاظم پور و عبادي ملي پوشان ايران در اين بخش بودند.اين اولين حضور تيم كامپوند مردان در بازي هاي آسيايي بود.

هادي خناري نژاد :

در پنجمين روز از هفدهمين دوره بازي‌هاي آسيايي اينچئون ، هادي خناري نژاد ورزشكار مازندراني عضو تيم ملي ژيمناستيك در مسابقات دار حلقه هشتم شد.

ژيمناستيك آسيا با حضور ورزشكار كشورهاي آسياي شرقي كه در جهان نيز صاحب عناوين برتر و قهرماني هستند ، شاهد رقابت هايي بسيار سخت و دشوار است كه انتظار نرسيدن نماينده مازندران به مدال در آن دور از انتظار نبود .

مرتضي پورعلي گنجي :

نقشي هر چند اندك در ناكامي تيم ملي فوتبال اميد ايران در اينچئون داشت .

فوتبال ايران كه هدايت تيم اميد را به وينگادا سپرده بود با حضور تنها نماينده مازندران در اين تيم در دور اول از اين رقابت ها حذف شد تا كار سخت اين تيم براي صعود به رقابت هاي المپيك برزيل از هم اكنون مشخص باشد .

عزت الله اكبري

كشتي گير وزن 74 كيلوگرم كشتي آزاد ايران با سابقه نائب قهرماني در رقابت هاي جهاني ،قدم به اينچئون گذاشت و در شرايطي كه از اميدهاي كسب مدال طلا در اين رقابت ها بود ، به كسب عنوان نائب قهرماني اكتفا كرد . اكبري پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم و مرحله يك‌چهارم نهايي با نتيجه 10بر صفر مقابل محمد اسد بات از پاكستان به پيروزي رسيد و راهي نيمه‌نهايي شد. وي در اين مرحله نيز با نتيجه 4 بر 3 لي سانگ‌كيو از كره‌جنوبي را شكست داد و جواز حضور در ديدار پاياني را كسب كرد.اكبري در فينال با نتيجه 3 بر 2 مقابل رشيد قربان‌اف، دارنده برنز جهان و قهرمان آسيا از ازبكستان شكست خورد و از كسب مدال طلا بازماند.

رضا يزداني

اينچئون ، بهترين مكان براي اثبات شايستگي هاي پلنگ جويبار بود تا پاسخ بسياري از منتقدان خود را گرفتن كشتي هاي بسيار زيبا بدهد . يزداني كه مدتي پيش در رقابت هاي جهاني، كشتي هاي ضعيفي گرفته و روزهاي كم فروغي داشت ، در رقابت هاي آسيايي، سنگ تمام گذاشت و با تحميل كردن شكست به همه حريفان، بر مدال طلاي اين رقابت ها بوسه زد . يزداني كه در وزن 97 كيلوگرم به ميدان رفته بود ، پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتيجه 6 بر صفر مقابل دارنده مدال طلاي آسيا از مغولستان به پيروزي رسيد و گام به نيمه‌نهايي گذاشت.

وي در اين مرحله نيز با نتيجه 6 بر يك از سد‌ يون چانوك از كره‌جنوبي گذشت و راهي فينال شود.

يزداني در فينال با نتيجه 14 بر 4 از سد ماگومد موسائف از قرقيزستان گذشت و هفتمين مدال طلاي كاروان ورزشي ايران را در اين رقابت‌ها براي كشورمان به ارمغان آورد. يزداني چندي پيش نيز در مسابقات جهاني اين كشتي‌گير را با نتيجه 9 بر 3 شكست داده بود.

مسعود اسماعيل پور

ديگر طلايي كاروان ايران در بازي هاي آسيايي بود كه موفق شد در وزن 61 كيلوگرم ، صاحب اين عنوان ارزشمند شود .

اسماعيل پور در دور نخست مقابل جمشيد كنجي يف ازازبكستان با نتيجه 11 بر يك به برتري دست يافت.وي در دور دوم لي سئونگ چول از كره جنوبي را با نتيجه 7 بر 2 با اقتدار شكست داد و راهي مرحله نيمه نهايي شد.

وي در مرحله نيمه نهايي در يك كشتي ديدني با نتيجه 8 بر 3 از سد دولت نيازبيكوف از قزاقستان دارنده مدال برنز جهان به برتري دست يافت و فيناليست شد.

اين كشتي گير جويباري در فينال اين وزن برابر باجرانگ باجرانگ دارنده مدال برنز رقابت هاي كشتي سال 2013 جهان از هند قرار گرفت و با نتيجه 6 بر 5 حريف خود را از پيش رو برداشت و عنوان نخست را كسب كرد.

سوسن حاجي پور

اگر كمي جسارت بيشتري در مقابل حريف چين تايپه اي داشت، شايد مي توانست مدال ارزشمندتري را به فهرست عناوين ارزشمند خود اضافه كند . حاجي پور نماينده وزن 53 -كيلوگرم تيم ملي تكواندو بانوان در دور نخست 'فريزا الدانگوروا' از قزاقستان دارنده مدال نقره و برنز قهرماني آسيا را 9 بر 3 شكست داد و سپس در مرحله يك چهارم نهايي به مصاف 'ساريتا' از تايلند نايب قهرمان جهان و دارنده مدال برنز آسيا رفت و در پايان سه راند به تساوي 6 بر 6 دست يافت تا كار به راند طلايي كشيده شود.

در راند چهارم و طلايي سوسن حاجي پور امتياز برتري را گرفت و به مرحله بعد راه يافت.

حاجي‌پور در نيمه نهايي به مصاف نماينده چين تايپه رفت و با شكست 5 بر صفر به كار خود پايان داد تا به مدال برنز مشترك دست يابد.

كيوان قنبرزاده

قنبرزاده كه سال گذشته فاصله كمي تا كسب سهميه صعود به رقابت هاي المپيك لندن را داشت ، در بازي هاي آسيايي كره جنوبي و بر خلاف انتظار به جايي نرسيد و با ثبت سه خطا در پرش از مانع 2 متر و 10 سانتي متري از دور رقابت ها كنار رفت .

قنبرزاده با پرشي به ميزان 2متر و 26 سانتي متر،ركورددار پرش ارتفاع ايران است .

مازندران در دور گذشته رقابت هاي آسيايي كه در گوانگ ژو چين برگزار شد ه بود موفق به كسب 2 مدال طلا ، 5 نقره و 6 برنز و مجموع 13 مدال شده بود .ك/4

7331/506