به گزارش ايرنا' عبدالمحمد عوض زاده' روز يكشنبه درجمع خبرنگاران افزود: از اين ميزان سهم زنبورداران بومي استان بوشهر 180 تن و زنبورداران مهاجر 140 تن است.
وي گفت: مرحله اول برداشت عسل در استان بوشهر در ارديبهشت بود كه حدود 70 تن عسل بهاره در مناطق مختلف استان بوشهر توليد و برداشت شد.
عوض زاده افزود: از شهريور سال جاري تاكنون پس از شكوفه دهي درخت كنار بيش از 400 زنبور دار بومي و مهاجر از استانهاي اصفهان، فارس، چهارمحال و بختياري و كهگيلويه و بويراحمد براي توليد عسل كنار وارد استان بوشهر شدند.
وي گفت: عسل كنار كه مختص مناطق جنوبي و گرمسير كشور است و به دليل خواص، عطر، طعم، كيفيت و بازار خوبي درسال هاي اخير در كشور داشته و متقاضيان زيادي در داخل و خارج از كشور بويژه كشورهاي حوزه خليج فارس پيدا كرده است.
عوض زاده افزود: در داخل استان بوشهر به علت پايين بودن تقاضا عمده عسل توليد شده به استانهاي همجوار و كشورهاي حاشيه خليج فارس صادر مي شود.
وي با اشاره به پراكندگي زنبورداران درنقاط مختلف استان بوشهر گفت: بيشترين تراكم در مناطق كوهستاني و دشت شهرستانهاي دشتستان، دشتي، تنگستان و جم است وهمه مناطق استان از نظر پوشش گياهي و قابليت زنبورداري (شهدزايي و گرده زايي ) براي زنبورداران شناخته شده است.
عوض زاده افزود: استان بوشهر با داشتن جنگل طبيعي و وسيع از درختان كنار به شكل خودرو بستر مناسبي براي توليد عسل كنار يا عسل سدر در كشور را فراهم كرده است.
538/629/539
بوشهر- ايرنا - مدير امور طيور سازمان جهاد كشاورزي استان بوشهر گفت: در مرحله دوم توليد عسل در سال جاري در اين استان بيش از 320 تن عسل درخت كنار (CONAR) توليد شد.