به گزارش خبرنگار علمي ايرنا، در ابتداي مراسم دكتر محمود بابايي معاون پژوهش پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات ايران، اجراينزديك به 700 طرح پژوهشي بنيادي، كاربردي و توسعه اي در كنار 205 طرح پژوهشي در سطح ملي را از جمله فعاليت هاي اين پژوهشگاه عنوان كرد و گفت: پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات تاكنون 9 كتاب را در فرآيند داوري خود قرار داده است.
وي ضمن اشاره به فعاليت هاي انجام شده در حوزه نشر الكترونيك، تعداد مقاله هاي دريافت شده از 11 بهمن ماه سال 92 تا 10 آذر سال جاري را 286 عنوان كرد.
معاون پژوهش پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات ايران خاطر نشان كرد: در يك سال گذشته بيش از 40 مقالة علمي در نشريههاي علمي پژوهشي و تخصصي و همايشهاي معتبر از سوي استادان و پژوهشگران پژوهشگاه منتشر شده است.
وي افزود: معاونت پژوهش در طي سال گذشته 10تفاهم نامه با نهادها، سازمانها و انجمن هاي علمي منعقد كرده است.
بابايي گفت: در يكسال گذشته 111 دورۀ آموزشي كوتاه مدت براي 1728 دانشپذير برگزار شده است.
وي اظهار داشت: چهار دانشجوي دكتراي پژوهشمحور در رشتۀ مهندسي فناوري اطلاعات، و شش دانشجو در رشتۀ مديريت فناوري اطلاعات و شش دانشجو در رشته علم اطلاعات و دانش شناسي در يكسال اخير در ايرانداك تحصيل كرده اند.
معاون پژوهشي ايرانداك با اشاره به برگزاري ميزگردهاي تخصصي گفت: تا كنون سه ميزگرد تخصصي «آثار و پيامدهاي سرقت علمي و راههاي جلوگيري از آن: پاياننامهها و رسالهها»، يك جلسه همانديشي تخصصي با موضوع «تجاريسازي دانش و دستاوردهاي پژوهشي: چالشها و راهحلها» و دو ميزگرد تخصصي «پردازش زبان طبيعي و علوم شناختي» برگزار نموده است.
پس از آن دكتر بهشتي، رييس پژوهشكده مديريت دانش، دكتر سمائي، رييس پژوهشكده علم سنجي و تحليل اطلاعات و دكتر گنجه فر، رييس پژوهشكده مديريت فناوري اطلاعات گزارشي از فعاليت هاي پژوهشكده خود ارايه نمودند.
در پايان مراسم از مهندس عمار جلالي منش به عنوان استاد پژوهشگر برتر، احمد گنجي به عنوان پژوهشگر برتر در سطح كاركنان، بهروز رسولي، حميد رضا خدمت گزار به عنوان دانشجويان برگزيده پژوهشگاه و دكتر آزاده مهرپويان، به عنوان استاد برتر دورههاي آموزشي تقدير به عمل آمد.
علمي(3)**9190**1599
تهران- ايرنا- مراسم بزرگداشت هفته پژوهش با تجليل از پژوهشگران، دانشجويان برگزيده و استادان برتر دورههاي آموزشي در پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات ايران برگزار شد.