فرهنگ سازي براي پيشگيري از بيماريهاي واگير دار در بندرعباس

بندرعباس- ايرنا- رييس دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان گفت: با تغيير سبك زندگي و افزايش جمعيت شهر بندرعباس نياز به يك فرهنگسازي در پيشگيري از بيمارهاي غيرواگير داريم.

به گزارش خبرنگار ايرنا، دكتر 'محمد شكاري' روز پنجشنبه در نشست با اعضاي شوراي اسلامي شهر بندرعباس با اشاره به اهميت مسايل بهداشتي در رشد و توسعه جامعه، اظهار داشت: در ايران پس از سه دهه كار و تلاش در حوزه سلامت، در حال گذر و عبور از بيماري هاي واگير و ورود به دامنه وسيع بيماري هاي غيرواگير هستيم كه بايد با تعامل و هم افزايي تمام دستگاه ها براي پيشگيري از گسترش آن تلاش كنيم.

دكتر شكاري با اشاره به اهميت سلامت شهروندان گفت: تلاش كرديم در استان هرمزگان و به خصوص شهر بندرعباس با عنوان پايتخت اقتصادي كشور به موازات تغيير مبلمان شهري، سيماي سلامت آن را نيز تغيير دهيم كه البته موفقيت هر چه بيشتر در اين مسير نيازمند مشاركت مردم و دستگاه هاي اجرايي مرتبط است..

قائم مقام وزير بهداشت در هرمزگان در بخش دگيري از صحبتهاي خود با اشاره به اجراي موفق برنامه تحول نظام سلامت در هرمزگان، گفت: برنامه تحول در نظام سلامت با عنوان مهمترين دستاورد دولت يازدهم از نيمه ارديبهشت امسال همزمان با كل كشور در هرمزگان نيز شروع و تا كنون نيز در حال اجرا مي باشد.

وي با اشاره به برنامه ريزي هاي انجام شده براي راه اندازي 31 مركز دندانپزشكي در مراكز بهداشتي درماني روستايي هرمزگان، خاطرنشان شد: با هدف ارتقاء شاخص بهداشت دهان و دندان در كودكان و مادران باردار و پيشگيري از بيماريهاي دهان و دندان و همچنين درمان پوسيدگي دندان به زودي اين مراكز راه اندازي خواهند شد.

رييس دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان تصريح كرد: در اين مراكز خدمات دندانپزشكي به تمام اقشار مردم و با تعرفه دولتي ارايه خواهد شد. ك/3

7198/668