منصور جلاير روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در حال حاضر، 200 سردخانه نگهداري مواد غذايي فعال و بالاي يك هزار تن در آذربايجان غربي وجود دارد كه از اين تعداد، 150 سردخانه داراي پروانه كاربرد علامت استاندارد هستند.
وي اضافه كرد: طبق قانون، سردخانه هاي با ظرفيت بيش از يك هزار تن مشمول مقررات اجراي اجباري استاندارد هستند و اين قانون از سال 1354 در كشور به اجرا در مي آيد.
وي با اشاره به اينكه آذربايجان غربي از نظر تعداد سردخانه هاي بيش از يك هزار تن رتبه نخست را در كشور داراست، اظهار كرد: با توجه به شرايط جغرافيايي و كشاورزي استان و لزوم نگهداري برخي از محصولات كشاورزي در سردخانه ها، اين بخش از صنعت از اهميت بسزايي در استان برخوردار است.
مديركل استاندارد آذربايجان غربي ادامه داد: نگهداري مواد غذايي در بهترين شرايط در سردخانه ها، يكي از مهمترين عوامل ارتقاي سلامتي به شمار مي رود.
جلاير گفت: اداره كل استاندارد آذربايجان غربي در اين راستا تمام اهتمام خود را بكار گرفته و نظارت هاي مستمري در اين خصوص انجام مي دهد.
8137/8136
اروميه - ايرنا - مديركل استاندارد آذربايجان غربي گفت: 75 درصد سردخانه هاي استان پروانه كاربرد علامت استاندارد دارند.