۱۰ دی ۱۳۹۳، ۱۳:۰۸
کد خبر: 81445684
T T
۰ نفر
تعلل پيمانكار در ساخت سيكاپل جويبار مورد انتقاد قرار گرفت

ساري-ايرنا- بخشدار مركزي جويبار از تعلل پيمانكار در ساخت سيكاپل كه در اين بخش قرار دارد ، انتقاد كرد .

' محمد مدانلو' روز چهارشنبه به خبرنگار ايرنا گفت: پس از تخريب پل تاريخي سيكاپل در سال 1390 ،بمنظور تامين راه ارتباطي 12 روستاي بخش مركزي جويبار ، ساخت پل جديد در دستور كار قرار گرفت.

وي با اشاره به تخصيص اعتبار هشت ميليارد ريالي براي تكميل مراحل ساخت سيكاپل در سال جاري ، ادامه داد: سالها چشم انتظاري 10 هزار نفر جمعيت اين روستاها با تعلل پيمانكار طولاني ترشده است .

بخشدار مركزي جويبار كه تعلل پيمانكار در ساخت اين پل را از قابل توجيه نمي داند ، اعلام كرد: با وجود تخصيص اعتبارات حوادثي و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي ،مشكلي براي اجراي كار وجود ندارد .

وي از اداره راه و شهرسازي بعنوان متولي و نهاد نظارتي بر روند فعاليت پيمانكاران خواست تا نسبت به پيگيري اين موضوع و سرعت بخشيدن به روند انجام كار اقدام نمايد.

مدانلو با اشاره به اينكه آغاز ساخت سيكاپل را از سال 1392 با تخصيص يك ميليارد و 800 ميليون ريال اعلام كرد و افزود: هم اكنون اين پروژه با پيشرفت فيزيكي كمتر 30 درصد و در حد ساخت پايه هاي پل باقي مانده است .

وي گفت : 15 ميليارد ريال براي تكميل اين طرح اعتبار نياز است .

رييس اداره مسكن و شهرسازي شهرستان جويبار به خبرنگار ايرنا گفت:روند ساخت سيكاپل با مشكلاتي مواجه بود .

' سعيد قادري' ادامه داد : تاكيد اداره ميراث فرهنگي و صنايع دستي براي در نظر گرفتن فاصله 25 متري پل جديد با پل تاريخي سيكاپل يكي از اين مسائل بود .

وي افزود: لحاظ كردن اين فاصله منجر به ورود به زمين اهالي در اطراف پل و همچنين بروز معارضات مردمي شد .

رييس اداره راه و شهرسازي جويبار گفت:بخشداري و دهياري مي بايست با رفع معارضات مردمي زمينه و بستر براي كار و فعاليت پيمانكار را فراهم مي كردند .

وي اظهارداشت : پيمانكاران بعنوان بازوان اداره راه و شهرسازي در اجراي طرح هاي راهسازي و عمراني به شمار مي روند.

به گفته قادري وجود اين مشكلات و برخي مسائل ديگر در حوزه ادارات مربوطه ، پيمانكاراين طرح را متحمل سختي هاي زيادي كرده است .

وي تاكيد كرد: بايد بستر و فضاي همكاري با پيمانكار وجود داشته باشد تا كارها تسريع يابد.

سيكاپل ، يكي از پل هاي دوره قاجاريه در شهرستان جويبار در استان مازندران است كه در سال 1386 در فهرست آثار ملي به ثبت رسيد.

تا پيش از تخريب بخشي از اين پل در سال1390 براثر بارندگي ، تنها محل گذر روستاييان همجوار به شهر جويبار بود .ك/3

7329/608