استقرار دبيرخانه شعر انقلاب در زاهدان دائمي شد

زاهدان- ايرنا- دبير هنري چهارمين جشنواره شعر انقلاب در آيين پاياني اين جشنواره در زاهدان گفت: دبيرخانه شعر انقلاب از اين پس به صورت دائمي در زاهدان مركز استان سيستان و بلوچستان مستقر و به نام همين استان نيز ثبت خواهد شد.

به گزارش ايرنا، 'علي داوودي' دوشنبه شب در اين آيين كه با حضور نماينده ولي فقيه در سيستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان، رييس حوزه هنري كشور، معاونان امنيتي انتظامي و سياسي اجتماعي استاندار در سرسراي خاتم استانداري برگزار شد، افزود: با ثبت اين جشنواره به نام سيستان و بلوچستان، شهر زاهدان به عنوان پايتخت 'شعر انقلاب' شناخته خواهد شد.

وي با قدرداني از تمامي برگزار كنندگان چهارمين جشنواره شعر انقلاب، رسانه هاي ارتباط جمعي، حوزه هنري، اداره تبليغات اسلامي، استانداري و ميهمانان جشنواره اظهار اميدواري كرد: استقرار دبيرخانه شعر انقلاب در زاهدان خيرات و بركات خوبي براي شعر، انقلاب اسلامي و استان سيستان و بلوچستان به همراه داشته باشد و رفت و آمد شاعران به اين استان بطور قطع تاثير مثبتي از زيبايي ها و خوبي هاي اين خطه از ميهن اسلامي در اذهان عمومي خواهد گذاشت.

رييس حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي نيز با قدرداني از دست اندركاران برگزاري جشنواره، مسوولان، شعرا و ساير هنرمندان شركت كننده در اين جشنواره گفت: برگزاري جشنواره شعر انقلاب در ايام ولادت نبي مكرم اسلام حضرت محمد مصطفي (ص) و هفته وحدت نشان از اهميت و جايگاه شعر و انقلاب دارد زيرا انقلاب اسلامي ادامه دهنده نهضت رسول الله (ص) است و انتخاب همين مسير و هدف سبب اتحاد ملت ايران و پيروزي انقلاب شد.

محسن مومني شريف اظهار داشت: ارزشها و آرمانهاي انقلاب اسلامي با تلاش هنرمندان و با ذوق و هنر آنان بيش از پيش در جهان رو به گسترش است و جوامع بشري را به سمت آزادي و آزادگي سوق مي دهد.

در ادامه اين مراسم شماري از شاعران از جمله حامد كريمي، اكبر آزادپور، سودابه مهيجي، فاطمه بيرانوند و محمود حبيبي به قرائت اشعار خود پرداختند.

تقدير از دو شاعر پيشكسوت سيستان و بلوچستان 'ابراهيم سرحدي و انور بيجارزهي' از ديگر برنامه هاي اين مراسم بود كه انور بيجارزهي از شعراي اهل سنت استان در حركتي زيبا و جذاب براي شركت كنندگان ضمن قرائت اشعاري در وصف حضرت صاحب الزمان مهدي موعود (عج)، لوح تقدير و جايزه دريافتي خود را به دكتر عباس باقري شاعر برجسته ملي اهدا كرد.

مراسم اختتاميه چهارمين جشنواره شعر انقلاب با سخنراني آيت الله عباسعلي سليماني نماينده ولي فقيه در سيستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان ادامه يافت.

امام جمعه زاهدان در سخناني به تشريح ارزش و جايگاه شعر و شاعري و هديه اعطايي خداوند به شاعران كه همانا ذوق و استعداد سرودن شعر است، به تفصيل سخن گفت.

شعرخواني محبوبه كلبعلي، ميرشاه ولد، فريد فردوسي و طاهري عضد پي از ديگر برنامه هاي اين مراسم بود.

تجليل از استاد عباس باقري به عنوان يكي از چهره هاي پيشكسوت شعر انقلاب با اهداي لوح تقدير ويژه جشنواره شعر انقلاب از ويژه برنامه هاي چهارمين جشنواره شعر انقلاب بود.

در پايان اين مراسم نفرات برتر بخشهاي سنتي و نيمايي چهارمين جشنواره شعر انقلاب معرفي و با اهداي لوح و هدايا مورد تجليل قرار گرفتند.

در اين مراسم مديران كل فرهنگ و ارشاد اسلامي، بنياد شهيد و امور ايثارگران، تبليغات اسلامي، بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس، شاعران برجسته ملي و محلي و علاقه مندان به شعر و شاعري حضور داشتند.



** حضور شاعران برتر كشور در جشنواره شعر انقلاب

رييس حوزه هنري استان سيستان و بلوچستان و دبير اجرايي چهارمين جشنواره شعر انقلاب در حاشيه اين مراسم به خبرنگار ايرنا گفت: چهارمين جشنواره سراسري شعر انقلاب با حضور شاعران منتخب كشوري از يكشنبه شب در زاهدان آغاز شد.

محسن ذوالفقاري افزود: بيش از 43 شاعر مطرح كشوري اشعار خود را در دو قالب سنتي و نيمايي در چهار بخش مجموعه شعر، تك اثر، پژوهش و بومي قرائت كردند.

رييس حوزه هنري استان اظهار داشت: 575 اثر از 171 شاعر كشوري به دبيرخانه چهارمين جشنواره سراسري شعر انقلاب به ميزباني حوزه هنري استان رسيد كه از سوي داوران مورد بررسي قرار گرفت.

وي با بيان اينكه بيشتر آثار رسيده به اين جشنواره مربوط به شاعران استان است، گفت: 24 اثر در بخش سنتي، 16 اثر در بخش نيمايي و هفت اثر در بخش پژوهش به مرحله نهايي اين جشنواره راه يافت.

وي گفت: دكتر عباس باقري از مفاخر شعر سيستان و بلوچستان و كشور در اين جشنواره به عنوان شاعر برگزيده در سطح ملي مورد تجليل قرار گرفت.

ذوالفقاري گفت: كارگاه تخصصي شعر با حضور شاعران كشور و اساتيد ملي با محوريت هفته وحدت با شعرخواني شاعران مطرح ملي و استاني از مهمترين برنامه هاي اجرايي در حاشيه اين جشنواره دو روزه بود.

وي افزود: عليرضا قزوه، يوسفعلي ميرشكاك، سعيد بيابانكي، ناصر فيض، محدثي خراساني، حبيبي كسبي، علي داوودي، موسي بيدج، كمال شفيعي، حامد عسكري و جواد محقق از جمله شاعران برتر كشوري و عباس باقري، بزرگزاده، بيجارزهي، شهرياري، موسوي، دارابي و لشكري از شعراي شاخص استاني شركت كننده در اين جشنواره بودند.

653**1613
۰ نفر