به گزارش ایرنا، طرفداران جنبش ضد اسلامی پگیدا در ادامه تظاهرات خیابانی روزهای دوشنبه خود در شهر درسدن، روز دوشنبه نیز به اقدام های خارجی ستیز و اسلام هراسانه خود ادامه دادند اما این هفته شهرهای مختلف آلمان از جمله كلن، اشتوتگارت، هامبورگ، مونستر و همچنین برلین شاهد راهپیمایی اعتراض آمیز دهها هزار نفر از مردم این كشور در مخالفت با اقدامات افراط گرایانه این گروه تازه تاسیس بود.
نكته قابل توجه در راهپیمایی مردم برلین در مخالفت با گروه اسلام ستیز پگیدا، حضور 'هایكو مارس' وزیر دادگستری كابینه آنگلا مركل در جمع مخالفان این گروه افراطی و خارجی ستیز بود.
رسانه ها و افكار عمومی آلمان با تشدید فعالیت های خارجی ستیز و اسلام هراسانه گروه تازه تاسیس پگیدا،خواستار برخورد قاطع و جدی دولت با اینگونه اقدام های افراط گرایانه و خشونت طلبانه در این كشور هستند.
'آنگلا مركل' صدر اعظم آلمان هفته گذشته در بخشی از پیام خود به مناسبت آغاز سال نو میلادی از مردم این كشور خواست كه در اعتراضات خیابانی پگیدا حضور نیابند.
روز دوشنبه علاوه بر برگزاری راهپیمایی های اعتراضی در شهرهای مختلف آلمان در مخالفت با گروه اسلام هراس و خارجی ستیز پگیدا، مكان های تاریخی و مذهبی در شهرهای كلن، درسدن و برلین با خاموش كردن چراغ های خود نسبت به اقدام های این گروه افراطی اعتراض كردند.
در همین رابطه رهبران كلیساهای آلمان نیز در بیانیه های جداگانه ای از مردم این كشور خواستند تا در مقابل این گروه خشونت طلب ایستادگی كرده و فریب وعده ها و ادعاهای طرفداران آن را نخورند.
براساس این گزارش، دوشنبه شب همچنین هزاران نفر از مسلمانان مقیم آلمان با تجمع در مقابل دروازه براندنبورگ برلین با سردادن شعارهایی اقدام های خارجی ستیز و اسلام هراسانه پگیدا را به شدت محكوم كردند.
راهپیمایان مخالف پگیدا در شهر كلن بر روی پارچه ها نوشته بودند، 'چراغها را برای نژادپرستان خاموش می كنیم'.
كارخانه 'فولكس واگن' واقع در شهر درسدن نیز در مخالفت با گروه خارجی ستیز پگیدا و اعلام حمایت از جامعه دموكراتیك، دوشنبه شب چراغهای خود را خاموش كرد.
اروپام*4* 456* 1701**1613
برلین - ایرنا - درحالی كه گروه تازه تاسیس 'اروپایی های مخالف اسلامی كردن غرب'(پگیدا) روز دوشنبه،نخستین تجمع خیابانی خود را در سال 2015 برگزار كرد، شهرهای مختلف آلمان از جمله برلین پایتخت این كشور، شاهد افزایش مخالفت های مردم و افكار عمومی با اقدام های خارجی ستیز و اسلام هراسانه بود.