مسعود خلیلی روز سه شنبه در مجمع انتخاباتی هیات سواركاری خراسان رضوی در مشهد افزود: استعدادیابی و قهرمان پروری در رده های پایه مهمترین برنامه فدراسیون سواركاری است.
وی با بیان اینكه بدون توجه به ردههای پایه قهرمان پروری ممكن نیست، تصریح كرد : هزینههای مربوط به سواركاری و اسبسواری گران است اما هر حرفهای هزینههای خاص خود را دارد.
وی با اشاره به اینكه در تهران هزینه هر ساعت آموزش سواركاری 350 هزار ریال است ، گفت: بسیاری ازجوانان همین مبلغ را صرف كشیدن قلیان میكنند.
خلیلی با بیان اینكه فدراسیون برای آموزش اهمیت ویژه ای قائل است، افزود : دعوت از سه مربی مطرح جهانی در سال جاری نقش مهمی در ارتقای سطح علمی و عملی مربیان داخلی ایفا كرد.
رییس فدراسیون سواركاری جمهوری اسلامی با بیان اینكه نباید سواركاری را به رشتههایی مانند اسبدوانی و پرش خلاصه كرد، گفت: سواركاری دارای 10 رشته زیرمجموعه است ولی در كشور ما تنها به سه تا چهار رشته پرداخته میشود.
وی در ادامه از راه اندازی رشته درساژ در تهران خبر داد و ابراز امیدواری كرد: بسترهای لازم در خراسان رضوی نیزبرای گسترش این رشته فراهم شود.
خلیلی ادامه داد : با پیگیری های فدراسیون بحث طولانی قرنطینه اسب ها برای اعزام به مسابقات بین المللی برطرف شد .
وی افزود : تا قبل از این نمیتوانستیم اسبها را برای مسابقه و یا فروش از كشور خارج كنیم اما اكنون شرایط بهبود یافته و اخیرا دو سواركار ایرانی با اسبهای شخصی به مسابقات قطر اعزام شدند.
مدیركل ورزش و جوانان خراسان رضوی نیز در این مجمع گفت: سواركاری استان در سطح بالایی در كشور قرار دارد .
كوروش صبوریان با بیان اینكه تجهیز كورس ورزشگاه ثامن باعث رشد و توسعه سواركاری و اسب دوانی در استان می شود، افزود : در چند سال اخیر به دلایل خاص هیات سواركاری استان دچار چالش هایی شد .
وی تاكید كرد :با تعیین رییس هیات ، برنامه ریزی دقیق و كمك به تقویت زیرساخت های این رشته شاهد رشد و ارتقای سواركاری در استان باشیم.
در این مجمع حمید نكویی به عنوان تنها كاندید با كسب اكثریت آرا به مدت 4 سال به عنوان رییس هیات سواركاری خراسان رضوی انتخاب شد.
7505/522
رییس فدراسیون سواركاری:
عدم استقبال عمومی از ورزش سواركاری بازخورد تلاش ناكافی فعالان این رشته است
۷ بهمن ۱۳۹۳، ۱۵:۳۰
کد خبر:
81481626
مشهد – ایرنا – رئیس فدراسیون سواركاری جمهوری اسلامی گفت: عدم علاقه و گرایش مردم به فعالیت در رشته سواركاری، به دلیل تلاش ناكافی دست اندركاران این رشته است.