به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، آیت الله «محسن اراكی» روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه كه در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در حال برگزاری است با تشریح دستاوردهای بیست و هشتمین كنفرانس وحدت اسلامی افزود: دشمنان برای رسیدن به اهداف خود، مبادرت به ایجاد جنگ، خونریزی، اسلام هراسی و توهین به ائمه اطهار (ع) می كنند.
وی ادامه داد: كنفرانس وحدت اسلامی امسال از لحاظ كمیت، كیفیت و تنوع متفاوت با سال های گذشته بود.
اراكی گفت: حدود یكهزار شخصیت داخلی و خارجی در این كنفرانس حضور داشتند كه از این تعداد 450 نفر آنان خارجی بودند.
به گفته وی، مفتیان، علمای جهان اسلام، شخصیت های سیاسی، اعضای مجالس سنا و عادی كشورهای اسلامی، شخصیت های ادبی، هنری، رسانه ای و دانشگاهی از جمله این افراد بودند.
اراكی، با اشاره به برگزاری چندین كمیسیون، از جمله ویژه دانشگاهیان، احزاب اسلامی و مقاومت، بانوان، همچنین تشكیل كمیته مساعی حمیده را از مهمترین این كمیسیون ها برشمرد.
دبیركل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در ادامه با اشاره به توهین به شخصیت پیامبر اعظم (ص) توسط دشمنان گفت: این توطئه ای است كه استكبار جهانی و غرب درصدد است با توهین به مقدسات و ائمه اطهار (ع)، بحث اسلام هراسی را گسترش دهد.
به گفته اراكی، یكی از مهمترین راهبردهای دشمنان اسلام، توهین به حضرت محمد (ص) به عنوان محور و اساس وحدت جهان اسلام است.
وی یادآور شد: مسلمانان در سراسر جهان نیز به این مسئله (توهین به پیامبر) واكنش نشان داده و این عمل زشت را محكوم كردند.
آیت الله اراكی در ادامه به بحث راه اندازی كمپین «لاو محمد(ص)» اشاره كرد و گفت: این كمپین دو سال پیش راه اندازی شده بود كه امسال با توجه به مسئله توهین به پیامبر بسیار گسترش پیدا كرد.
دبیركل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح كرد: این كمپین توانست علاوه بر نقش موثر خود در نزدیكی دل های مسلمانان، درباره انتقال پیام مهم رهبر معظم انقلاب به جوانان خارج از كشور نیز فعال شود و نقش بسیار خوبی ایفا كند.
**پیگیری حقوق قربانیان دركمیته حقوق وحدت اسلامی
دبیر كل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در ادامه به تشكیل كمیته حقوقی وحدت اسلامی در این دوره كنفرانس وحدت اشاره كرد و اظهار داشت: كمیته حقوقی برای پیگیری حقوق از دست رفته قربانیان فرقهگرایی، حركتهای تكفیری و افراطی در جهان كنونی تاسیس شده و امیدواری با گام هایی كه برخواهد داشت به نتایج خوبی دست یابد..
آیتالله اراكی ادامه داد: در بیست و هشتمین كنفرانس وحدت اسلامی، كمیسیونهای پیشبینی شده فعال شد و برای علمای دینی و مقاومت اسلامی كمیسیونهای ویژهای تشكیل شد.
همچنین برای بازرگانان و شخصیتهای اقتصادی نیز كمیسیون برگزار كردیم كه در این كمیسیونها نظرات و پیشنهادت خوبی ارائه شده كه هم اكنون درحال دسته بندی و درصد عملیاتی و اجرایی كردن این پیشنهادات هستیم.
**ضرورت حضور دانشگاهیان در تقریب مذاهب اسلامی
وی همچنین به ضرورت حضور دانشجویان در مجمع تقریب مذاهب اشاره كرد و گفت: ازاین حضور سال های گذشته بی بهره بودیم لذا در سال های گذشته پیشنهاد شده بود كه دانشگاهیان در این عرصه فعال شوند ، كمیسیون این اقشار نیز تشكیل و به راه حلهایی رسیدیم .
'جوانان به عنوان قشر موثردر عرصه تقریب مذاهب نیازمند برنامه ویژهای هستند كه نظریات و پیشنهادات آنها ارائه، بررسی و برنامههایی را برای تدوین پیشنهادات ارائه شده صورت گرفته است.'
آیتالله اراكی با بیان اینكه تشكلهای فعال سیاسی بسیاری در كشور فعالیت داشته كه باید در عرصه تقریب حضور فعال پیدا كنند، گفت: برای نخستین بار در این كنفرانس، كمیسیون احزاب مقاومت تشكیل شد كه در این بین احزاب مقاومت از كشورهای اسلامی از جمله فلسطین، سوریه، لبنان، عراق حضور پر رنگ و فعالی داشتند.
دبیر كل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در ادامه به راه اندازی كمیسیون بانوان هم اشاره كرد و گفت: كمیسیون بانوان اسلامی از دو سال گذشته براساس ضرورت بهرهبرداری از توان بانوان در عرصه تقریب مذاهب اسلامی فعال شده كه در این راستا اتحادیه بانوان جهان اسلام در این كنفرانس امسال تشكیل شد.
*كمیته مساعی حمیده درشرایط بحرانی وارد عمل می شود
اراكی در ادامه همچنین به تشكیل كمیته مساعی حمیده در این كنفرانس گذشته هم اشاره كرد و گفت: این كمیته امسال برنامه هایی را ارائه كرد تا در شرایط بحرانی مانند شرایط كشورهای سوریه ، عراق، فلسطین و لبنان وارد عمل می شوند.
*برگزاری جشن میلاد پیامبر(ص)
وی به گرامیداشت هفته وحدت و برگزاری جشن میلاد پیامبراعظم همزمان با بیست و هشتمین كنفرانس وحدت اسلامی اشاره كرد و گفت: مجمع تقریب مذاهب اسلامی برای بزرگداشت پیامبر اكرم (ص) و تكریم ارزشهای حضرت رسول (ص) نسبت به ترویج برگزاری جشن میلاد پیامبر برنامههای زیادی در سراسر كشور انجام داد كه از جمله این حركت ها، جشن میلاد حضرت رسول اكرم (ص) در تهران و با همكاری تولیت آستان مقدس امام در مرقد امام خمینی (ره) می توان اشاره كرد.
* دیدارمیهمانان كنفرانس وحدت اسلامی با رهبرمعظم انقلاب
دبیر كل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی مهمترین برنامه كنفرانس را دیدار میهمانان با مقام معظم رهبری و بیانات ایشان در رابطه با وحدت و تعیین راهبرد وحدت در جهان اسلام دانست و گفت: مهمترین بخش این دیدار تاكید رهبر معظم انقلاب بر خطر اسلام آمریكایی بود كه جهان اسلام را مورد هجمه قرار داده است.
*بیانیه كنفرانس وحدت منشوروحدت كشورهای اسلامی
وی گفت: بیانیه اختتامیه بیست و هشتمین كنفرانس وحدت اسلامی از مهمترین بیانیههایی بود كه كنفرانس وحدت در چندین دوره تهیه و منتشر كرد كه میتواند به عنوان یك منشور وحدت مورد توجه كشورهای اسلامی قرار گیرد..
بیست وهشتمین كنفرانس بین المللی وحدت اسلامی با حضور یكهزار شخصیت داخلی و خارجی از بیش از 69 كشور جهان 17 تا 19 دیماه 93 در تهران برگزار شد.
فراهنگ**1355**د.ت**1027
آیت الله اراكی: مهم ترین استراتژی دشمن ایجاد شكاف میان مسلمانان است
۸ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۰۷
کد خبر:
81482628
تهران - ایرنا – دبیر كل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: مهم ترین استراتژی دشمنان و استكبار جهانی از بین بردن وحدت مسلمانان در جهان اسلام است.