۹ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۲۶
کد خبر: 81484068
T T
۰ نفر
استاندار قزوين: كاهش و حل آسيب هاي اجتماعي نيازمند راه حل هاي واقع بينانه است

قزوين-ايرنا- استاندار قزوين گفت: براي كاهش و حل مسايل و آسيب هاي اجتماعي بايد بدنبال ابزارها و راه حل هاي واقع بينانه و عملي رفت.

به گزارش روابط عمومي استانداري قزوين كه روز پنجشنبه به ايرنا نمابر شده است، 'مرتضي روزبه' در نشست ستاد اقامه نماز استان كه در مسجد سنجيده برگزار شدف افزود: در جلسات ستاد اقامه نماز تاكنون در خصوص نماز مدارس، نماز بازار و مساجد و نماز خانه هاي بين راهي كه موضوعات حايز اهميتي هستند بحث و تصميم گيري شده است.

وي از ساماندهي مساجد و نمازخانه هاي بين راهي به عنوان يكي از دستور كارهاي مهم ستاد اقامه نماز استان ياد كرد و گفت: فرمانداران بايد نسبت به ساماندهي مساجد و نمازخانه هاي بين راهي اهتمام لازم را داشته باشند.

استاندار قزوين با تاكيد بر طرح مسايل اجتماعي و فرهنگي در مساجد، اظهار كرد: براي مسايل و آسيب هاي اجتماعي بايد راه حل هاي واقع بينانه و عملي پيدا كرد.

وي اظهار كرد: مساجد بايد خاصيت و كاركرد اصلي خود را در زمينه هاي فرهنگي و اجتماعي داشته باشند تا حساسيت مردم نسبت به معضلات مربوط به اين حوزه ها افزايش يابد.

وي با بيان اينكه در 6 ماهه اول امسال 21 فقره خودكشي منجر به مرگ در استان قزوين اتفاق افتاده است، اظهار كرد: امنيت اجتماعي موضوع مهمي است كه بايد همه دستگاه ها و اقشار و گروه ها آنرا با تقويت امور فرهنگي و آموزشي جدي بگيرند.

استاندار قزوين با بيان اينكه در امور فرهنگي و اجتماعي بايد تدريجي و گام به گام پيش رفت، خاطرنشان كرد: براساس آمارهاي اعلام شده ميزان دستگيري ها ، برخوردها و جرايم در سال جاري 15 درصد بيشتر از سال گذشته است كه براي جلوگيري از روند رو به افزايش اين آمارها بايد از ظرفيت مساجد بيشتر استفاده كنيم.

وي گفت: اگر مساجد پررونق و مسايلي كه در متن جامعه جاري است در اين مكان ها مورد بحث و بررسي قرار بگيرد، حساسيت مردم نسبت به آسيب هاي اجتماعي در محلات بيشتر شده و زمينه كنترل و پيشگيري فراهم مي شود.

استاندار قزوين اظهار كرد: آمار جرايم عمومي در شش ماهه دوم امسال نسبت مدت مشابه سال قبل بايد 50 درصد كاهش يابد و از همه دستگاه هاي مسوول خواسته ايم كه دست رو دست نگذارند و اين موضوع را به عنوان اولويت اصلي و مهم استان در دستور كار قرار بدهند.

وي در پايان تاكيد كرد: بايد نهضت آموزش و ارتقاي امنيت اجتماعي در مساجد راه اندازي شود و از مراسم ها و برنامه هاي مذهبي براي طرح مسايل اجتماعي استفاده و مردم را نسبت به اين موضوعات حساس كرد.

در اين نشست گزارشي از وضعيت مساجد و نمازهانه هاي بين راهي استان توسط حضرتي ها مديركل ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي ارايه شد.

7392/ 614