۱۱ بهمن ۱۳۹۳، ۱۶:۵۲
کد خبر: 81486707
T T
۰ نفر
پرداخت حقوق ناظران بهداشتي توسط دولت امري اجتناب ناپذير است

تهران - ايرنا - رئيس سازمان نظام دامپزشكي كشورگفت: براي توليد محصول سالم نياز است تا دولت حقوق ناظران بهداشتي مستقر در واحدهاي توليدي، كشتارگاه ها و واحدهاي بسته بندي را تامين و پرداخت كند تا وابستگي به كارفرمايان نداشته باشند.

محمدرضا صفري روز شنبه درگفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: طي چند سال اخير واحدهاي توليد مرغ اجداد، گوشتي، مادر و تخم گذار از استانداردهاي بالايي برخوردارند، ضمن آنكه سازمان دامپزشكي كشور نظارت هاي گسترده اي بر واحدهاي توليدي دارد.

وي به حضور و نقش ناظران بهداشتي در حوزه توليد، كشتارگاه ها و واحدهاي بسته بندي محصولات پروتئيني اشاره كرد و افزود: اين بخش نيازمند آن است كه پرداخت حقوق ناظران بهداشتي توسط دولت تامين و پرداخت شود.

به گفته وي، ناظران بهداشتي كه بايد مراحل توليد را بررسي، تشخيص، قضاوت و نتيجه كارشان را با شجاعت اعلام كنند، نبايد حقوق خود را از كساني كه پرونده شان را قضاوت مي كنند(كارفرمايان) دريافت كنند.

صفري با بيان اينكه پيگيري اين موضوع از برنامه هاي سازمان نظام دامپزشكي كشوراست گفت: هزينه پرداخت حقوق ناظران بهداشتي در حوزه كشتارگاه ها و واحدهاي بسته بندي نزديك به 150 ميليارد تومان است، كه اميدواريم توسط دولت تامين شود.

وي در ادامه حمايت بيشتر دولت از توليد محصول سالم را خواستار شد و گفت: سلامت پرهزينه و جز تكاليف دولتي است بنابراين انتظار مي رود دولت بيش از پيش از اين موضوع حمايت كند و معتقديم اقتصاد را نبايد فداي سلامت و سلامت را فداي اقتصاد كنيم، بلكه بايد اقتصاد سلامت محور داشته باشيم.

وي مزيت بخش كشاورزي را در توليد محصولات با كيفيت و سالم دانست و اظهار داشت: براي حضور در بازارهاي بين المللي و براي آنكه در داخل كشور انسان سالم كه محور توسعه است را هدف قرار دهيم، بايد به سمت گسترش توليدات سالم حركت كنيم.

صفري ادامه داد: سلامت از مزرعه شروع و تا سفره مردم ادامه دارد و محيط زيست، منابع طبيعي، گياه پزشكي و توليدات دامي سالم همگي در زنجيره توليد محصول سلام قرار دارند.

وي با بيان اينكه بخش دام و طيور كشور در راستاي اقتصاد سلامت محور حركت مي كند، گفت: يكي از دلايل اين امر آن است كه صنعت طيور و در پي آن صنعت دام توسط بخش خصوصي شكل گرفته و اين بخش در فرايند بهبود جلوتر از دولت بوده است.

وي، روند توليد شير در كشور را به لحاظ كيفيت و سلامت رو به توسعه خواند و افزود: بررسي آزمايشگاه هاي مرجع دامپزشكي اين نتايج را نشان مي دهد.

وي ادامه داد: اكنون در بسياري از واحدهاي صنعتي شير با بار ميكروبي زير 100 هزار در سي سي است درحالي كه در استاندارد اتحاديه اروپا بار ميكروبي زير يك ميليون در سي سي تعيين شده است.

به گفته صفري، بهره گيري از تكنولوژي هاي روز دركل فرايند توليد واحدهاي دامداري به ارتقاي كيفي توليد شير كمك كرده است.

اقتصام(4)9186**1558