به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي يزد كه روز شنبه در اختيار ايرنا قرار گرفت مهديه سادات حاجي ميرزاده افزود: همچنين در بررسيهاي مختلف مشخص شدكه مصرف انواع كلم و گل كلم موجب تخريب مواد سرطان زا از بدن ميشود.
وي با بيان اينكه پياز، سير، خطر سرطان معده را كاهش ميدهد اظهار كرد: همچنين انار نيز از سرطان پروستات پيشگيري ميكند.
حاجي ميرزاده خاطرنشان كرد: غذاهاي دريايي به علت داشتن اسيدهاي چرب امگا سه ، سلنيوم، روي، ويتامين E و غيره در پيشگيري از بسياري از سرطانها به خصوص سرطان پستان و روده نقش مهمي دارند.
سرطان كولون دومين پس از سرطان پستان در زنان و سومين پس از سرطان ريه و پروستات در مردان محسوب مي شود.ك/1
7546/ 650
يزد - ايرنا- كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان يزد گفت: نتايج برخي مطالعات نشان داده كه مصرف هويج، گوجه فرنگي و مركبات در برنامه غذايي روزانه موجب كاهش خطر سرطان كولون (روده بزرگ ) ميشود.