۱۱ بهمن ۱۳۹۳، ۲۲:۱۲
کد خبر: 81487016
T T
۰ نفر
فرمانده مرزباني ناجا  :ميله گذاري مرزهاي ايران و عراق در خوزستان به پايان رسيد

اهواز- ايرنا- فرمانده مرزباني نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران از پايان يافتن عمليات ميله گذاري در مرزهاي ايران و عراق خبر داد.

به گزارش ايرنا سردار 'قاسم رضايي' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران رسانه هاي گروهي در محل فرماندهي مرزباني استان خوزستان افزود: با پايان عمليات ميله گذاري در مرزهاي خشكي خوزستان ، تيم هاي كارشناسي از دو كشور جمهوري اسلامي ايران و عراق و مسوولان وزارت امور خارجه ، مرزباني و سازمان جغرافيايي نيروهاي مسلح خطوط مرزي را بر اساس ميله هاي مرزي و منطبق با قرارداد 1975الجزاير تعيين مي كنند.

وي گفت: با تعيين دقيق خطوط مرزي ايران و عراق ، قرارداد بين المللي 1975الجزاير احيا خواهد شد.

فرمانده مرزباني جمهوري اسلامي ايران به تعاملات بسيار خوب و بي سابقه مسوولان مرزي دو كشور ايران و عراق اشاره كرد و گفت: در ايام اربعين حسيني امسال هماهنگي و تعاملات خوبي براي تردد زايران دو كشور انجام شد كه اين امر منجر به برگزاري كنگره عظيم اربعين حسيني شد.

سردار رضايي افزود:در جلسه اي كه فردا(يكشنبه) با مسوولان مرزي عراق در بصره برگزار مي شود نحوه افزايش تعاملات وهمكاري هاي مرزي دو كشور و فراهم كردن زيرساخت هاي لازم براي تسهيل در تردد زايران بررسي خواهد شد.

وي گفت: با وجود فتنه اي كه استكبار جهاني در عراق ايجاد كرده روابط و تعاملات مرزي دو كشور در بالاترين سطح قرار دارد.

سردار رضايي افزود: امسال چهار نشست تعاملي و هماهنگي با مرزبانان عراق در بغداد ، تهران ، خرمشهر و مهران داشتيم و اين تعاملات نتايج عملي بسيار خوبي داشته است.

وي مرزهاي آبي و خشكي جمهوري اسلامي ايران را با 15كشور منطقه كه بيش از هشت هزار و 700كيلومتر مي باشد مطلوب توصيف كرد و در ادامه با اشاره به برخي ناامني ها از سوي اشرار مسلح در مرزهاي شرقي كشور گفت: دو هزار كيلومتر مرز مشترك با دو كشور افغانستان و پاكستان داريم و همه تلاش خود را براي رفع نگراني هاي به حق مردم مرزنشين آن خطه از ميهن اسلامي به كار خواهيم گرفت.

وي گفت: امسال 700ميليارد ريال براي احداث جاده هاي مرزي و پاسگاه و انسداد مرز هزينه شده است و براي كنترل 80كيلومتر از نوار مرزي سخت گذر جنوب شرق در سال 1394 و برنامه ششم برنامه ريزي شده است.

فرمانده مرزباني جمهوري اسلامي ايران با اشاره به ناتواني مرزباني دو كشور افغانستان و پاكستان در عدم اشرافيت بر مناطق مرزي گفت:در سه ماه اخير نشست هايي بامسوولان پاكستاني براي كنترل بهتر مرزها برگزار شده ولي تردد عوامل نا امني و اسكان اشرار در پاكستان هنوز حل نشده كه اين از مطالبات ما از دولت اين كشور است.

سردار رضايي در ادامه ارتقا آمادگي عملياتي و تعاملات بين بخشي را از اولويت ها و راهبردهاي مهم مرزباني در سال آينده بيان كرد و گفت: بايد از امكانات و مقدورات درست استفاده شود .

وي گفت : هم اكنون 23سازمان در مرزهاي ما نقش و وظيفه دارند ولي نگهباني و وظيفه نگهداري مرز با مرزباني است.

وي ضرورت توجه بيشتر دولت و مجلس به مرزباني را مورد تاكيد قرار داد و گفت: تامين تجهيزات پيشرفته براي كنترل دقيق تر و موثرتر مرزها از مطالبات مرزباني است.

فرمانده مرزباني ناجا گفت : در برنامه ششم توسعه 80هزار ميليارد ريال براي تقويت مرزباني هزينه خواهد شد كه 50هزار ميليارد ريال در بخش تجهيزات و 30هزار ميليارد ريال براي ساخت ابنيه و امكانات سخت افزاري است.

وي گفت: راهبردي كه در كنترل و نظارت بر مرزها پيش بيني شده است بجاي انسان محور تجهيزات محور است .

سردار رضايي وضعيت امنيتي مرزهاي زميني ، رودخانه اي و دريايي خوزستان را بسيار مطلوب توصيف كرد و افزود: اشراف بر مرزها و تعاملات مرزي در بهترين وضعيت قرار دارد.

بنا به اين گزارش سردار رضايي فرمانده مرزباني جمهوري اسلامي ايران در سفربه خوزستان با نماينده ولي فقيه در خوزستان و امام جمعه اهواز و استاندار خوزستان ديدار و گفت و گو كرد.

646/648 /551
۰ نفر