'فريد غلامي' روز يكشنبه در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا افزود : عدم صادر شدن گل و گياهان زينتي شهرستان دزفول به خارج از كشور باعث شده تا اين توليدات تنها در داخل كشور به فروش برسد.
وي گفت : عدم هماهنگي بين گمرك و صادر كنندگان ، نبود كارشناس آگاه به ثبت سفارش گلدان هاي مناسب در ليست صادرات و مشكل حمل و نقل گل به دليل نبود كانتينر سردخانه دار موجب شده تا توليد كنندگان گل و گياهان زينتي در دزفول تمايلي به ادامه كار نداشته باشند.
وي با اشاره به اينكه سالانه 70 ميليون شاخه گل در دزفول توليد مي شود گفت:به دليل عدم راه اندازي پايانه گل و گياه دزفول و نبود بازار مناسب، هر شاخه گل توليدي در اين شهر به قيمت تنها دو هزار ريال به فروش مي رسد كه اين امر موجب متضرر شدن گلكاران دزفولي شده است.
دزفول از قطبهاي توليد گل و گياهان تزييني كشور است و سالانه 700 هكتار اين شهرستان به توليد انواع گل از جمله رز ، مريم ، زنبق ، محمدي ، ليليوم و گلايول اختصاص مي يابد .
شهرستان دزفول با وجود خاك حاصلخيز و آب مناسب از ظرفيت بالايي در توليد انواع محصولات از جمله گل و گياه برخوردار است.
دزفول رتبه نخست توليد گل رز در كشور را دارد.
7278/648/551
انتقاد رييس اتحاديه باغداران دزفول از صادر نشدن گل و گياه اين شهرستان
۱۲ بهمن ۱۳۹۳، ۱۵:۵۶
کد خبر:
81488168
دزفول - ايرنا - رييس اتحاديه باغداران دزفول از صادر نشدن گل و گياه اين شهرستان به خارج از كشور انتقاد كرد و گفت: از سال گذشته تا كنون هيچگونه گل و گياهي از شهرستان دزفول به خارج از كشور صادر نشده است.