۳۰ بهمن ۱۳۹۳، ۱۳:۴۶
کد خبر: 81512467
T T
۰ نفر
متصديان و افراد شاغل در خبازي هاي استان ايلام آموزش مي بينند

ايلام - ايرنا - معاون شركت غله و خدمات بازرگاني استان ايلام گفت: بمنظور ارتقاي كيفيت نان توليدي، متصديان و افراد شاغل در خبازي هاي استان آموزش مي بينند.

به گزارش ايرنا، 'هوشنگ نادري' روز پنجشنبه در جلسه شوراي آرد و نان شهرستان چرداول اظهار كرد: اين مهم از برنامه هاي اصلي اين شركت با هدف بالا بردن كيفيت نان و افزايش سطح دانش و آگاهي متصديان وكارگران شاغل در نانوايي ها است.

وي افزود: تعويض دستگاه هاي تونلي ريزشي نانوايي هاي سنگك، بربري، تافتون و حجيم و نيمه حجيم از ديگر برنامه هاي شركت غله و خدمات بازرگاني استان براي بالا بردن كيفيت نان است.

نادري با اشاره به اهميت استفاده از سبوس در پخت نان از سوي نانوايي ها، گفت: مصرف نان سبوس دار بدليل ارزش بالاي غذايي مفيد است بنابراين بايد نسبت به تغيير ذائقه و عدم استفاده مردم از نان سفيد اقدام كرد.

معاون غله استان ايلام همچنين به مصرف سرانه آرد در كشور اشاره و تاكيد كرد: سرانه مصرف آرد در كشور هفت و نيم كيلوگرم است ولي بدليل بافت اجتماعي و اقتصادي سرانه مصرف در شهرستان چرداول به ازاي هر نفر10 كيلوم و 700 گرم در ماه است.

وي به بحث آزادسازي قيمت آرد و نان در خبازي هاي سطح اين استان اشاره كرد و گفت: براي ايجاد رقابت سالم و بالا بردن سطح كمي و كيفي نان توليدي تحقق اين موضوع امري ضروري است كه در جلسه كارگروه آرد و نان استان اجراي آن عملياتي خواهد شد.

نادري يادآور شد: ماهانه شش هزار تن آرد توسط شركت غله و خدمات بازرگاني در ميان 700 نانوايي استان شامل شهري، روستايي و عشايري توزيع مي گردد.

1234/9002