به گزارش ایرنا، « احمد کرمی» روز سه شنبه در این آیین، با اشاره به اینکه فرهنگ از مهمترین عوامل توسعه است، بر اجرای دقیق نقشه مهندسی فرهنگی کشور (برش استانی ایلام) تاکید کرد و گفت: بخشی از اجرای این نقشه به مسائل اعتباری و تامین منابع مالی برمیگردد که باید به طور جدی در استان و کشور مورد توجه قرار گیرد.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که مصوبات برش استانی این نقشه در بازه زمانی مشخص، به بهترین شکل ممکن اجرایی شود.
استاندار ایلام با اشاره به ظرفیتهای بالای استان در حوزه فرهنگ و هنر و وجود هنرمندان و اهالی فرهیخته، تصریح کرد: امیدواریم با تکمیل زیرساختهای فرهنگی، این نقشه به طور دقیق اجرایی و عملیاتی شود.
کرمی در ادامه با اشاره به اولویتهای فرهنگی استان، یادآور شد: نقشه مهندسی فرهنگی کشور از سوی شورای انقلاب فرهنگی و شورای فرهنگ عمومی کشور ابلاغ شده و پنج کمیته برای تدوین برنامه و اقدامات استانی مرتبط با این نقشه تشکیل شده است.
وی با اشاره به تعیین پنج دستگاه اجرایی به عنوان دبیر راهبری و مدیریت پنج موضوع مهم و اولویتدار استان، گفت: موضوع «ارزشهای دینی و معنوی در جامعه» با دبیری اداره کل تبلیغات اسلامی، «نهادینه نشدن سبک زندگی ایرانی- اسلامی» با دبیری اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری، موضوع «ضعف فرهنگ کار در جامعه» با دبیری سازمان مدیریت و برنامهریزی استان، موضوع «بیتفاوتی اجتماعی و کاهش احساس مسئولیت اجتماعی» با دبیری اداره کل آموزش و پرورش استان و موضوع «آسیبهای فرهنگی ناشی از فضای مجازی» با دبیری ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در دستور کار قرار گرفته است.
استاندار ایلام با اشاره به اینکه برای هریک از این موضوعات، در مجموع بیش از ۱۳۰ اقدام مشخص شده است، خاطرنشان کرد: در جلسات متعدد شورای فرهنگ عمومی استان، نظرات کارشناسان و نخبگان برای تدوین این برنامه و اقدامات مورد توجه قرار گرفته است.
مطابق دستورالعمل و آییننامه تدوین بُرشهای استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور، با سرلوحه قرار دادن بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، سند چشم انداز اسناد و سیاستهای فرادستی، همچنین سند آمایش سرزمین، موضوعات فرهنگی اولویتدار استان احصاء و مورد بررسی قرار گرفته است.
سال گذشته در فاز اول برش استانی نقشه مهندسی کشور ۱۲ استان سند خود را تدوین کرده و در فاز دوم برش فرهنگی استانی ۱۹ استان باقی مانده است که ایلام جزو استانهای اول از این فاز است که از دیماه ۱۴۰۱ کار تدوین برش استانی این استان آغاز شد.
نظر شما