سورنا ستاري روز شنبه در جمع كارآفرينان، نخبگان و صاحبان شركت هاي دانش بنيان در پارك علم و فناوري دانشگاه اروميه افزود: برندسازي در محصولات دانش بنيان ضروري است و اين كار، علاوه بر افزايش استفاده داخلي در توسعه صادرات كالاها نيز نقش اصلي دارد.
وي اظهار كرد: اگر برندسازي براي محصولات ايراني صورت گيرد، كشش بيشتري براي درخواست اين محصولات از سوي كشورهاي مختلف ايجاد مي شود و صادرات و فروش اين محصولات رونق پيدا مي كند.
وي اضافه كرد: تامين تسهيلات بانكي و گمركي و معافيت هاي بيمهاي و مالياتي براي شركت هاي دانش بنيان از جمله سياست هاي تشويقي و حمايتي است كه مي تواند در راستاي فعاليت مستمر و رو به جلوي اين شركت ها تاثيرگذار باشد.
وي ادامه داد: در حوزه اقتصاد دانش بنيان ضعف فرهنگ سازي وجود دارد كه اين خلا از دانشگاه ها تا بخش صنعت و اقتصاد به چشم مي خورد.
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري گفت: شركت هاي دانش بنيان موتور حركت اقتصاد كشور به شمار مي روند و در صورت نهادينه شدن فعاليت و اقدامات اين شركت ها، مي توان شاهد ارتقاي فرهنگ كارآفريني و همچنين اشتغال جوانان دانش آموخته در كشور بود.
ستاري با تاكيد بر لزوم ورود شركت هاي بزرگ فناوري به صحنه اقتصاد افزود: با توسعه و ترويج و حمايت از شركت هاي فناوري محور، مي توانيم ضمن دستيابي به علوم و فن آوري روز دنيا به رشد و رونق اقتصادي كشور نيز كمك كنيم.
وي ادامه داد: معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري حمايت از شركت هاي دانش بنيان را به شكل جدي در دستور كار خود قرار داده است.
معاون علمي و فناوري رييس جمهوري در ادامه برنامه هاي سفر خود به آذربايجانغربي به همراه قربانعلي سعادت استاندار آذربايجان غربي در پارك علم و فناوري اروميه حضور يافت و از نزديك با فعاليت شركتهاي عضو در اين پارك آشنا شد و در جريان مسائل و مشكلات اين شركتها نيز قرار گرفت.
همچنين ستاري از شركت دانش بنيان پي هادي اروميه و مركز تحقيقات سلولي و مولكولي دانشگاه علوم پزشكي اروميه بازديد كرد.
شركت پي هادي از شركت هاي فناوري محور آذربايجان غربي است كه در زمينه هاي زيستي، پزشكي و فناوريهاي سلامت فعاليت هاي علمي و پژوهشي انجام ميدهد.
مركز تحقيقات سلولي و مولكولي نيز وابسته به دانشگاه علوم پزشكي اروميه بوده و از سال 1386 در دانشكده پزشكي در ساختماني با مساحت 200 متر مربع آغاز به فعاليت كرده است.
اين مركز داراي شش آزمايشگاه مجهز شامل آزمايشگاه كشت سلولي، سايتومتري هيستوپاتولوژي، ژنتيك و مولكولاربيولوژي، نوروساينس، تجهيزات آناليتيكال و تجهيزات معمول بوده و 10 نفر عضو هيات علمي با آن همكاري مي كنند.
سورنا ستاري معاون علمي و فناوري رييس جمهوري در سفري يكروزه به آذربايجان غربي وضعيت اين استان را در حوزه فناوري مورد بررسي قرار داده و از ظرفيت هاي اين بخش بازديد مي كند.
8137/2093/1772
معاون رييس جمهوري: شركت هاي دانش بنيان ايراني به سمت برندسازي حركت كنند
۹ اسفند ۱۳۹۳، ۱۵:۴۹
کد خبر:
81523450
اروميه - ايرنا - معاون علمي و فناوري رييس جمهوري گفت: شركت هاي دانش بنيان ايراني بايد به سمت برندسازي در راستاي توسعه صادرات حركت كنند.