محسن پیرهادی روزسه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینكه برای رفع این مشكل باید همكاری های جدی بین شورای عالی آب كشور، مدیریت شهری و شهرداری تهران صورت گیرد افزود: لازم است اقدام های بیشتری در زمینه توسعه سیستم فاضلاب شهری از سوی شركت آبفای تهران صورت گیرد تا شهرداری بتواند از پساب های تولیدی برای جبران كمبود آب خام و آبیاری فضای سبز استفاده كند.
وی به ساخت مخاذن ذخیره آب خام در مناطق 22 گانه اشاره كرد و گفت: با توجه به بحران كمبود آب تهران هنوز ما نتوانسته ایم ازپساب فاضلاب ها برای آبیاری فضای سبز بهره گیریم بنابراین باید این برنامه در دستور كار شهرداری تهران قرار گیرد.
پیرهادی به 280 میلیون متر مكعب آب برای آبیاری فضای سبز شهر تهران اشاره كرد و افزود: باید شهرداری تهران در توافق نامه ای با شركت آب و فاضلاب تهران به صورت مشترك از پساب های تولیدی استفاده كنند.
وی با بیان اینكه باوجود كمبود آب در تهران چمن كاری نیز رو به افزایش بوده افزود: هرچند چمن كاری در چهره شهر تاثیر گذار است اما باید برنامه ریزی های لازم برای جایگزنی چمن های مصنوعی با چمن های طبیعی صورت گیرد.
عضوشورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینكه میزان هدر رفت آب در شبكه های شهری 30 درصد برآورد شده است گفت: از یك میلیارد متر مكعب آب تولیدی در استان تهران 300 میلیون مترمكعب آن در اثر فرسودگی شبكه آبرسانی هرز می رود.
وی بر ضرورت اصلاح شبكه های آبرسانی سطح شهر تهران تاكید كرد و افزود: كمبود آب دغدغه جدی مردم و مسوولان نشده و این وظیفه رسانه ها و مراكز فرهنگی آموزشی است كه این موضوع بحران آب را به دغدغه ای ملی تبدیل كنند.
بنا به اظهار پیرهادی باید شهرداری تهران با استفاده از امكانات تبلیغات محیطی خود به موضوع كمبود آب ورود پیدا كرده و در پیرامون آن گفتمان سازی كند.
تهرام/1393/1831
تهران-ایرنا- رییس كمیته نظارت و عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینكه مشكل و مساله مهم پایتخت در سال 94 كمبود آب است گفت: این دغدغه باید ازسوی مدیریت شهری و سایر مسوولان هر چه بیشتر برای مردم تبیین شود.