۱۶ اسفند ۱۳۹۳، ۱۵:۲۶
کد خبر: 81532191
T T
۰ نفر
مصوبات شوراي فرهنگ عمومي استان ها حكم قانون را دارد

قزوين-ايرنا- دبير شوراي فرهنگ عمومي كشور گفت: مصوبات اين شورا حكم قانون را دارد و استانداران بايد آنها را به دستگاه هاي مربوطه ابلاغ كنند.

به گزارش ايرنا، حجت الاسلام و المسلمين سيد حسين شاهمرادي بعدازظهر شنبه در نود و هشتمين نشست شوراي فرهنگ عمومي استان قزوين افزود: اجرايي نشدن مصوبات شوراي فرهنگ عمومي استان ها ايرادي است كه به مسوولان استاني وارد است چراكه آنها بايد با جديت و قاطعيت لازم بدنبال عملياتي كردن تصميمات اين شورا بروند.

وي با اشاره به تاريخچه شكل گيري شوراي فرهنگ عمومي، گفت: اين شورا در سال 64 تشكيل شد و هم اكنون نيز نشست هاي مربوط به آن در سطح استان ها با حضور عالي ترين مسوولان استاني از جمله نماينده ولي فقيه و امام جمعه و استانداران برگزار مي شود.

اين مسوول با بيان اينكه اميدواريم شوراي فرهنگ عمومي استانها داراي رديف بودجه شود تا فعاليت هاي خود را به شكل بهتري پيش ببرد، اظهار كرد: مجلس شوراي اسلامي از سال بعد براي شوراي فرهنگ عمومي استانها رديف بودجه پيش بيني كرده است.

دبير شوراي فرهنگ عمومي كشور در بخش ديگري از صحبت هاي خود، اظهار كرد: نبايد خود را با آمار مصوبات شورا فريب دهيم چرا كه تعداد مهم نيست بلكه عملياتي و اجرا نمودن مصوبات مهم است.

وي خاطرنشان كرد:اگر شورايي بتواند در طول سال دو مصوبه مهم خود را اجرايي و عملياتي كند، توانسته كار مفيد انجام دهد.

حجت الاسلام شاهمرادي با تاكيد بر اينكه شوراي فرهنگ عمومي بايد با حضور مسوولان اصلي و مديران دستگاه ها برگزار شود، اظهار كرد: اعزام جانشين و نماينده به اين نشست مهم بي معنا است.

وي با بيان اينكه هم اكنون 10 هزار نفر در شوراي فرهنگ عمومي استان ها فعاليت مي كنند، يادآور شد:مصمم هستيم تا اين شورا را در همه شهرستان هاي كشور فعال كنيم.

دبير شوراي فرهنگ عمومي كشور با بيان اينكه هرچند اين شورا از جايگاه اجرايي برخوردار نيست اما محلي براي تصميم گيري است، اظهار كرد: بايد از ظرفيت اين شورا به منظور ارتقاي سطح فرهنگ عمومي در جامعه نهايت بهره را ببريم.

وي در بخش ديگري از صحبت هاي خود با تاكيد براينكه بايد موضوعات اساسي و مهم جامعه در شوراي فرهنگ عمومي مطرح شود، اظهار كرد: برخي اوقات مشاهده شده مي شود كه در شوراي فرهنگ عمومي استان ها موضوعات غيرمرتبط و غيرمهم مطرح و در دستور كار قرار گرفته است كه از اين كار بايد پرهيز كرد.

دبير شوراي فرهنگ عمومي كشور با بيان اينكه بايد معضلات و ناهنجاري هاي فرهنگي جامعه خود را بشناسيم، تصريح كرد: بايد به موضوعاتي بپردازيم كه بتواند از آسيب ها و ناهنجاري هاي فرهنگي در سطح جامعه بكاهد.

حجت الاسلام شاهمرادي با تاكيد بر اينكه بايد در شوراي فرهنگ عمومي از هرگونه موازي كاري پرهيز كنيم، افزود: اگر اين شورا جدي بگيريم و از موازي كار در آن دور كنيم، به دستاوردهاي مهمي در حوزه فرهنگ عمومي دست پيدا خواهيم كرد.

وي با تاكيد بر اينكه اعضاي شوراي فرهنگ عمومي بايد از ظرفيت نخبگان جامعه در حل مسايل و پيشبرد اهداف استفاده كنند، افزود: استفاده از نيروهاي دين شناس، فرهنگ شناس، دانشجويان و اساتيد دانشگاه ها مي تواند زمينه ساز طرح موضوعات مهم در كارگروه هاي ذيل شوراي فرهنگ عمومي شده و در نتيجه به مطرح شدن مسايل اساسي در شورا منجر بشود.

وي در پايان از قزوين به عنوان استاني كه قابليت تبديل شدن به پايلوت براي اجراي طرح هاي مهم در حوزه فرهنگ عمومي را دارد، ياد كرد و گفت: قزوين با پيشينه درخشان فرهنگي، اجتماعي،مذهبي و تاريخي مي تواند مركز اجراي طرح هاي ملي در حوزه هاي مختلف باشد.

3013/ 6128