دكتر علي احمدزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: بطور متوسط ماهيانه حدود سه هزار بيمار دچار سوختگي از مشهد و ساكنين مناطق شمال شرق كشور دربخش سوختگي اين بيمارستان پذيرش مي شوند كه حدود 40 درصد آنان كودكان و نوجوانان هستند.
وي انواع سوختگي را شامل سوختگي با مايعات داغ، سوختگي با مواد شيميايي مانند انفجار و ترقه و سوختگي بر اثر آتش سوزي عنوان كرد و گفت: احتمال سوختگي در كودكان و نوجوانان به دليل كنجكاوي، خطر پذيري و تحرك زياد آنان بيشتر از ديگران است.
وي اظهار كرد: بسياري از انواع سوختگي ها با آموزش و تدابير ايمني قابل پيشگيري هستند و صرف هزينه براي پيشگيري بسيار كمتر از درمان خواهد بود.
وي با بيان اينكه نگرش سنتي جامعه به سوختگي بايد تغيير يابد افزود: افرادي كه آموزش هاي لازم را فرا نگرفته اند نبايد در درمان سوختگي مداخله كنند.
به گفته وي درمان سوختگي بسته به نوع و درجه سوختگي و محل آن متفاوت است و هم اكنون در كشورهاي پيشرفته سوختگي با متدهاي نوين و تجهيزات بسيار مورد درمان قرار مي گيرد.
احمد زاده با بيان اينكه سوختگي بيماري مرگ آور و درمان آن طولاني مدت و پرهزينه بوده و عوارض آن تا آخر عمر همراه بيمار است از والدين خواست براي پيشگيري از اين بيماري به ويژه حوادث مرتبط با چهارشنبه آخرسال مراقب رفتار و حركات كودكان خود باشند.
دانشگاه علوم پزشكي مشهد قطب درمان سوختگي در شمال شرق كشور به شمار مي رود و بيمارستان امام رضا (ع) مشهد نيز با 100 تخت بستري به عنوان مركز آموزش مراقبت هاي ويژه سوختگي و تنها مركز درمان بيماران سوختگي در شمال شرق كشور است.
3027 / 6053
40 درصد بيماران سوختگي در شمال شرق كشور كودكان و نوجوانان هستند
۲۵ اسفند ۱۳۹۳، ۱۱:۰۵
کد خبر:
81543013
مشهد - ايرنا - استاديار بخش سوختگي بيمارستان امام رضا (ع) مشهد گفت: بين 30 تا 40 درصد بيماران سوختگي در شمال شرق كشور را كودكان و نوجوانان تشكيل مي دهند.