به گزارش ايرنا از سازمان غذا و دارو، حسين رستگار با ابراز تاسف از كم بودن مصرف سرانه شير در كشور نسبت به مقدار جهاني آن افزود: يكي از دلايل استفاده كم از لبنيات قيمت آنها است كه بايد به سمت واقعي شدن پيش برود تا توليد كننده صدمه نبيند.
وي ادامه داد: همچنين يارانه هاي پرداختي اين محصولات بايد به گونه اي مديريت شود كه بخشي از آن حتما صرف تامين لبنيات شود كه در اين صورت گام بزرگي در راستاي توسعه يافتگي كشور طي شده است.
مدير كل آزمايشگاهه اي مرجع كنترل سازمان غذا و دارو با تاكيد بر اينكه ميزان مصرف شير و لبنيات هر كشور نشان دهنده ميزان توسعه يافتگي آن كشور است،عنوان كرد: در برخي از كشورها همچون استراليا و نيوزلند قيمت شير از آب ارزانتر است، يا دولت انگليس سالانه 50 ميليون پوند هزينه مي كند تا ميزان مصرف شير در حد استاندارد باشد.
رستگار خاطر نشان كرد: در كشورهاي توسعه يافته به گونه اي اصولي برنامه ريزي خواهد شد كه ميانگين مصرف لبنيات زير خط استاندارد نباشد، لذا اگر ما بخواهيم كشوري توسعه يافته باشيم بايد مصرف شير و فرآورده هاي لبني را ترويج كنيم و ملزومات آن را براي استفاده مردم ايجاد كنيم.
وي گفت: شير و لبنيات يكي از مهمترين بحث هاي تغذيه اي كشور است كه بايد در اولويت مباحث سلامت به آنها پرداخته شود.
رستگار افزود: فراورده هاي لبني و شير نقش بسيار مهمي در پيشگيري از بيماري هايي مثل قلب و عروق، نقرص، پوكي استخوان و حتي بيماري هاي عصبي دارد.
اجتمام**9188 ** 1418
تهران- ايرنا- مدير كل آزمايشگاههاي مرجع كنترل سازمان غذا و دارو با تاكيد بر اهميت مصرف شير و فرآورده هاي لبني، ميزان مصرف شير هر كشور را نشانه ميزان توسعه يافتگي آن كشور دانست.