۲۱ فروردین ۱۳۹۴، ۹:۴۱
کد خبر: 81565696
T T
۰ نفر
حضرت زهرا(س) عامل وحدت ميان شيعه و سني است

قشم - ايرنا - نماينده ولي فقيه در سازمان حج و زيارت گفت: وجود حضرت فاطمه زهرا(س) از عوامل وحدت آفرين و نقاط مشترك ميان شيعه و سني است.

حجت الاسلام سيد علي قاضي عسگر پنجشنبه شب در جشن ميلاد كوثر و آيين عمامه گذاري جمعي از طلاب حوزه علميه امام صادق (ع) قشم افزود: فضايل اخلاقي و شخصيتي دخت نبي اكرم (س) و ائمه اطهار (ع) در بسياري از منابع و كتاب هاي اهل سنت بيان شده است و بايد از اين فصل مشترك براي تقويت وحدت و همدلي شيعه و سني بهره برد.

وي با اشاره به ابعاد گوناگون شخصيت حضرت زهرا (س)، گفت: اين موضوع موجب شده دخت نبي اكرم (س) چهره اي جهاني و الگويي كامل براي بشريت باشد و عمل به سبك زندگي آن بانوي بزرگوار، انسان را در مسير تكامل و پيشرفت قرار دهد.

حجت الاسلام قاضي عسگر اضافه كرد: دادن بعد قدسي به خاندان پيامبر اكرم (ص) نه با هدف جدا كردن آنها از عامه مردم، بلكه عاملي براي الگوسازي جامعه است و بارها اين موضوع در منابع ديني مورد توجه و تاكيد قرار گرفته است.

وي با اشاره به مشكلاتي همچون ازدواج سخت، افزايش آمار طلاق و از هم گسستگي بنيان هاي خانواده كه گريبان گير جوامع بشري شده است، گفت: ملاك حضرت زهرا (س) در زندگي و ازدواج، ايمان و تقوي بود و اگر اين معيارها در جامعه ترويج شود، به طور قطع شاهد كاهش مشكلات ياد شده خواهيم بود.

حجت الاسلام قاضي عسگر اضافه كرد: معيارهاي بسياري در دين مبين اسلام و سبك زندگي دخت نبي اكرم (س) وجود دارد كه توجه به آنها مي تواند موجب تحكيم خانواده و عاملي براي جلوگيري از فروپاشي ارزش ها و آرمان هاي انساني شود.

وي ساده زيستي و تبيين جايگاه والاي زن را از شاخص هاي زندگي حضرت زهرا (س) برشمرد و تاكيد كرد: برخلاف تبليغات دشمنان، اسلام دين محدود كردن زن نيست و مواردي همچون حجاب براي تقويت جايگاه زن در بيرون از خانواده و عاملي براي حضور پررنگ تر اين قشر در جامعه است.

وي تاكيد دين اسلام به علم آموزي را از شواهد نبود محدوديت براي زنان دانست و گفت: علم آموزي براي مردان و زنان مسلمان يك فريضه، واجب شرعي و عاملي براي تقويت جايگاه زنان در جامعه تلقي مي شود.

امام جمعه قشم نيز در اين آيين گفت: همانگونه كه پيامبر اكرم (ص) مايه رحمت براي جهانيان و عامل وحدت در جهان اسلام است، دخت ايشان نيز مورد احترام همه پيروان اسلام و محور وحدت شيعه و سني است.

حجت الاسلام رضا جوكار اضافه كرد: حضرت زهرا (س) اسوه عالم و آدم است و بايد بيش از پيش به تبيين جايگاه و شخصيت اخلاقي آن حضرت پرداخت.

وي با قدرداني از حضور پررنگ اهالي و علماي اهل سنت قشم در جشن ميلاد دخت نبي اكرم، گفت: اين موضوع دليل محكمي بر وجود همدلي و وحدت اهل شيعه و سني در اين منطقه است.

حجت الاسلام جوكار اضافه كرد: اين وحدت و همدلي يكي از ظرفيت هاي عظيم منطقه است و بايد به صورت ويژه به آن توجه داشت و از دستاوردهاي آن بيش از پيش بهره برد.

وي با اشاره به ظرفيت روحانيان در تقويت اين همدلي، تاكيد كرد: لباس روحانيت، لباس عزت است كه پس از پوشيدن آن، فرد را متعهد به خدمت به جامعه و اسلام مي كند.

جشن ميلاد كوثر به مناسبت ميلاد دخت نبي اكرم (ص) و با حضور پررنگ علماي اهل شيعه و سني برگزار و در آن 18 تن از طلاب حوزه علميه امام صادق (ع) قشم مفتخر به پوشيدن لباس روحانيت شدند.

نخستين دوره عمامه گذاري طلاب اين حوزه علميه، سال گذشته در هفدهم ربيع الاول برگزار شد كه در آن دوره 17 تن از طلاب شهرستان قشم به اين افتخار دست يافتند.

2090/6048