غلامعلي نورا روز سه شنبه در گفت وگو با ايرنا افزود: طرح مبارزه با ملخ مراكشي از نيمه فروردين آغاز شده و تا 15 خرداد ماه ادامه خواهد داشت.
وي ادامه داد: براي اجراي طرح مبارزه با ملخ اقدامات لازم از قبيل تعمير و تجهيز وسايل و ماشين آلات و همچنين كپسول برداري از كانون هاي تخم ملخ پيشتر انجام شده بود.
نورا با بيان اينكه 5 دستگاه خودرو، سه دستگاه محلول پاش ، 50 دستگاه سم پاش كوله پشتي در اين طرح استفاده مي شود، افزود: سه گروه فني در مناطق 'چپرقويمه' ، كرند و داشلي برون مستقر شده اند.
وي گفت: استفاده از امكانات محلي از ديگر برنامه هاي اين طرح است تا در زمان كوتاهتر اقدام به سمپاشي در محل هاي مورد نياز شود.
مدير جهادكشاورزي گنبدكاووس تعداد نيروهاي بكار گرفته شده دراين بخش را 11 نفر ذكر كرد و گفت: تاكنون مبارزه با ملخ مراكشي در مناطق چپرقويمه، قره ماخر، قره دونگ، پشه لر، آق بند، اوچ قويي، نارلي داغ و كرند انجام شده است.
وي سطح سمپاشي در سال گذشته را 15 هزار هكتار اعلام كرد و گفت: با توجه به همكاري خوب مردم با مسوولان پيش بيني مي شود ، مبارزه با اين افت در سال جاري بهتر و بيشتر انجام شود.
نورا گفت: وضعيت اين آفت در زمين هاي شمال گنبدكاووس تحت كنترل است و ماموران بصورت شبانه روزي آماده مبارزه هستند.
شيوع آفت ملخ مراكشي در اراضي شمال گنبدكاووس سابقه اي بيش از50 سال دارد.
اين افت در برخي سالها به خاطر مساعد بودن شرايط به زمين هاي كشاورزي و مراتع اين منطقه خسارت هايي وارد كرده است.
شهرستان گنبدكاووس با 165 هزار هكتار اراضي كشاورزي يكي از قطب هاي مهم كشاورزي استان گلستان به شمار مي رود.
/6167/ 1602/
مدير جهادكشاورزي گنبدكاووس: مبارزه با ملخ در بيش از 2400هكتارانجام شده است
۲۵ فروردین ۱۳۹۴، ۱۳:۴۷
کد خبر:
81570988
گنبدكاووس- ايرنا- مدير جهاد كشاورزي شهرستان گنبدكاووس گفت: از آغاز طرح مبارزه با ملخ مراكشي در زمين هاي شمال اين شهرستان، تاكنون دو هزار و 450 هكتار سم پاشي شده است.