به گزارش گروه علمی ایرنا از ساینس، نتایج این مطالعات نشان می دهد كه كمبود ویتامین E سبب كاهش بخشی از غشای سلول های مغز به نام نورون ها (DHA-PC) می شود و در اثر این كاهش، احتمال پیشرفت بیماری آلزایمر افزایش می یابد.
این مطالعات همچنین نشان می دهد كه كمبود ویتامین E، با كاهش یك تركیب دیگر در مغز به نام lysoPLs نیز مرتبط است. وجود این ماده برای ترمیم غشای آسیب دیده مغز ضروری است.
كمبود ویتامین E سبب می شود كه قسمت عمده مواد مورد نیاز برای ساخت و ترمیم سلول های عصبی، در اختیار مغز قرار نگیرد.
بر اساس گزارش مركز كنترل و پیشگیری از بیماری ها در آمریكا، حدود 96 درصد زنان و 90 درصد مردان، به اندازه كافی ویتامین E دریافت نمی كنند.
اسفناج، بادام، دانه آفتابگردان، میگو، روغن زیتون، ماهی، كلم بروكلی، كدو حلوایی، بادام زمینی، شلغم، چغندر و مارچوبه مهمترین منابع ویتامین E هستند.
نتایج این تحقیقات در نشریه Lipid Research منتشر شده است.
علمی(6)9259**1834
تهران- ایرنا- مطالعات محققان دانشگاه ایالتی اورگان آمریكا نشان می دهد كه كمبود ویتامین E برای مغز مضر است.