به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی یاهو نیوز،در این مطالعه، محققان میزان مصرف شیر را در 60 فرد بزرگسال به مدت یك هفته مورد بررسی قرار دادند.
محققان سپس اسكن های مغزی افراد را مورد مطالعه و سطح آنتی اكسیدان گلوتاتیون (glutathione) را كه بطور طبیعی در سر تولید می شود، بررسی كردند.
این مطالعه نشان داد كه سطح glutathione در افرادی كه بیشترین میزان مصرف شیر را دارند، بیشتر و در نتیجه خطر ابتلاء به آلزایمر در این افراد كمتر است.
یانگ كوهی استادیار نرولوژی مركز پزشكی دانشگاه كانزاس گفت: یك تئوری در مورد پیری به نام تئوری رادیكال آزاد، می گوید كه استرس اكسیداتیو نقش مهمی در پیری و ابتلاء به بیماری های عصبی مرتبط با پیری مانند آلزایمر ایفاء می كند.
گلوتاتیون یك آنتی اكسیدان مهم در مغز است و مشخص شده است كه به مبارزه با استرس اكسیداتیو و محافظت از سلول های عصبی ما كمك می كند. بنابراین، افزایش غلظت گلوتاتیون یك راهكار مهم برای سلامت مغز است.
این مطالعه در مجله American Journal of Clinical Nutrition منتشر شده است.
تهران-ایرنا-مطالعه جدید محققان مركز پزشكی كانزاس آمریكا نشان می دهد كه مصرف شیر مغز را جوان نگه می دارد.