بر اساس این گزارش تعدادی مبتلایانی كه بر اثر آنفلوآنزای خوكی جان خود را از دست دادند، روز گذشته به 10 تن رسید.
الرای افزود: شمار مبتلایان به این بیماری در اردن نیز 300 تن اعلام شده است.
بر اساس این گزارش وزارت بهداشت اردن تاكید كرد كه در پی جان باختن شماری از شهروندان مبتلا به این بیماری، رسانه های جمعی اقدام به ایجاد رعب و وحشت نسبت به شیوع این بیماری در كشور كردند.
وزارت بهداشت اردن همچنین از مسوولان و نهادهای ذیربط خواست كه با شیوع چنین شایعاتی در خصوص این بیماری مقابله كنند؛این در حالی است كه شهروندان اردنی به شدت دچار وحشت شدند و وزارت بهداشت این كشور همچنان اعلام می كند كه تعداد مبتلایان به این بیماری هنوز از مرز طبیعی خارج نشده است.
این ویروس نخستین بار در سال 1918 میلادی در آمریكا شناخته و پس از یك دوره طولانی در آوریل 2009 ، دوباره با شكل، قدرت و توانایی بیماری زایی متفاوت از گذشته در كالیفرنیای جنوبی آمریكا گزارش و پس از آن در كشورهای مكزیك، كانادا و اروپا مشاهده شد.
گرچه این بیماری آنفلوآنزای خوكی نام گرفته اما به معنای آن نیست كه از خوك به انسان انتقال می شود بلكه در آزمایش های به عمل آمده مشخص شد كه تعدادی از ویروس های مشخص شده آن شبیه ژن های آنفلوانزای ویروسی در خوك های شمال امریكا است.
قدرت بیماری زایی این ویروس سه برابر ویروس آنفلوآنزای معمولی است و بیشترین شیوع آن در فصل سرد از انسان به انسان منتقل می شود.
تب، سرفه، گلو درد، سردرد، لرز، كوفتگی عضلانی و در برخی از افراد اسهال و استفراغ از علائم آنفلوآنزای نوع آ (H1N1) است. دوره انتقال این بیماری از یك تا 7 روز بعد از آغاز علائم بیماری و با داشتن تماس نزدیك صورت می گیرد. معمولا قسمت فوقانی سیستم تنفسی را درگیر می كند و تنها در یك تا دو درصد می تواند منجر به مرگ شود.
خاورم**9329**1010
تهران-ایرنا- روزنامه اردنی الرای روز دوشنبه نوشت كه تاكنون 10 تن از شهروندان این كشور بر اثر ابتلا به بیماری آنفلوآنزای خوكی جان خود را از دست دادند.